Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vil du drikke øl for videnskaben?

DTU søger frivillige til prøvesmagning af øl.

Nogen skal jo gøre det
Nogen skal jo gøre det

Sensorikgruppen ved Fødevareinstituttet på Danmarks Tekniske Universitet søger deltagere til en forbrugerundersøgelse af øl. Testen foregår over fire dage - dog ikke forstået som fire døgns uafbrudt ølddrikkeri: Deltagerne indkaldes til fire forsøgssessioner af omkring 45 minutters varighed.

Datoerne er fastlagt til den  23. og 25, februar, samt den 2 og 4.  marts. Testene  afvikles i tidsrummet 11 til 20.

DTU gør  opmærksom på, at hvis man vælger at sluge øllet, kan man ikke køre bil efter testen. Der er dog også mulighed for at spytte ud, hvis man ønsker.

Deltagere skal kunne  deltage på alle fire dage,  de  skal  være mellem 18 og 61 år gamle, og drikke øl  mindst en gang om måneden. De må ikke have deltaget i andre forbrugerundersøgelser de sidste tre  måneder  eller  være gravide eller ammende.

Læs mere om undersøgelsen og hvordan du melder dig til

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.