Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Republikanere holder happy hour for Hillary

Hvad gør man ikke for at fiske stemmer? Det Republikanske Parti har eksempelvis arrangeret en reception til ære for Hillary Clinton.

Hillary  Clinton ved en pressekonference mandag i Denver, Colorado på førstedagen for Demokraternes nationale kongres.
Hillary Clinton ved en pressekonference mandag i Denver, Colorado på førstedagen for Demokraternes nationale kongres.

I et forsøg på at få Det Demokratiske Partis tilhængere til at blive lunere på rivalen John McCain, har Republikanernes Nationale komité netop afholdt et arrangement med titlen »Happy Hour for Hillary«.

Mandag havde Republikanerne installeret sig på Paramount Café i Denver. Stedet ligger ganske tæt ved centret, hvor Det Demokratiske Parti har deres kongres i denne uge. Og så kunne det jo være, at et par af Hillarys gamle fans ville kigge indenfor.

»Fra republikanere til uafhængige til åbensindede demokrater. John McCain samler opbakning fra vælgere over hele landet, der tror på, at han er den mest kvalificerede kandidat til at lede vores land som øverstbefalende,« lød det i Republikanernes invitation.

Hillary dukkede ikke op
Men Hillary havde ikke lyst til at deltage i sin egen happy hour og få en gratis øl, selv om hendes politiske modstandere betalte regningen.

»Senator Clinton støtter Senator Obama og opfordrer alle hendes tilhængere til at gøre det samme,« sagde Hillary Clintons talsmand Mo Elleithee til tidsskriftet The Nation.

Han gjorde helt klart, at receptionen ikke ville være blandt de anbefalede events for Hillarys venner.

På et af Hillary-fansenes debatfora på nettet blev tilbuddet fra Republikanerne hilst velkomment af enkelte som en venlig gestus, mens andre kaldte arrangementet »et eksempel på manglende respekt« og »manipulation«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.