Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
TV-serie

Hjertebanken på "Badehotellet"

"Badehotellet" fortsætter sin både kluntede og usvigeligt sikre gang.

Fie (Rosalinde Mynster) har sit at tænke over i afsnit syv af "Badehotellet". Foto: Mike Kolöffel. Badehotelllet sc 2434
Fie (Rosalinde Mynster) har sit at tænke over i afsnit syv af "Badehotellet". Foto: Mike Kolöffel. Badehotelllet sc 2434

Eroterne føj frit omkring i mandagens afsnit af »Badehotellet«. Hvor skal man dog starte?
Den pæne landligger Fru Frich (Anette Støvelbæk) havde ikke bare fået ny kjole, men også et godt øje til en af de lokale bondemænd (Henrik Birch), en god enkemand, som oven i købet reddede et stakkels feriebarn fra sin folkekomediefæle udbytter (Anders Hove).

Skal den fine grossererfrue til at lege Lady Chatterley, nu hvor ægtemanden (Bjarne Henriksen) – den stud – tilsyneladende hellere vil have en anden og væsentlig yngre cigar? Det havde han nu ikke synderligt held med, for den uinteresserede flirt (Andrea Alma Øst Birkkjær) var på vej til Hollywood – troede hun.

Og frikadelleskuespilleren Weyse (den meget lidt diskrete Jens Jacob Tychsen) genoptog den seksuelle forbindelse til den yndige kontorcheffrue (Cecilie Stenspil) – scenen, hvor han sang til deres fælles øjesten i matrosdragt var som at se den genopstandne Peter Malberg i en af de gennemkulørte Morten Korch-film, »Badehotellet« så gerne vil ligne.

Grev Ditmar (Mads Wille) forsøgte at undgå moderens (Benedikte Hansen) planer for et fornuftsægteskab med den giftesyge tyske kusine Mitzi (Anne Bergfeld) i for i stedet at bekende kulør over for den udvalgte reklamemand (Sigurd Holmen le Dous) i badehytten: »Jeg er som Dem«.

Og mon ikke den alvorstyngede Fie efterhånden er ved at komme en smule ned fra sin moralske høje hest og tilgiver den stivstikkende eksspritsmugler, hun jo skal have i sidste ende? Rosalinde Mynster havde indtil flere scener, hvor hun skulle se eftertænksom ud. Mads Skjern – undskyld, Morten (Morten Hemmingsen)– har hun i hvert fald ikke glemt.
Og nu vi er ved »Matador«: Endelig ankom en ny gæst til »Badehotellet« i skikkelse af den pæne Paul Hüttel, og vakte gamle minder i Sonja Oppenhagens sværmeriske krølhoved.  Lad os se, hvad han er for en fætter.

Og således  fortsatte »Badehotellet« ufortrødent sin på en og samme tid usvigeligt sikre og kluntede gang. Dagens ret var hverken brændende kærlighed eller hjerter i flødesovs, som man kunne have troet, men vist nok hybensuppe og fransk kaningryde.

Bedste replik: Fru Frich: »Folk herovre i Jylland kan godt være rigtig rare, selv om de ikke ser sådan ud.«

»Badehotellet«. Sæson 4, afsnit 7. TV 2. mandag kl. 20.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.