Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

YouSee erstatter Infokanalen med TV-guide

Store skiftedag er i gang hos landets største kabel-TV-selskab, så mange skal genindstille fjernsynet.

Sådan ser YouSees afløser for Infokanalen ud.
Sådan ser YouSees afløser for Infokanalen ud.

Kunderne hos landets største kabel-TV-selskab, det TDC-ejede YouSee, mister i dag Infokanalen og får i stedet en 24-timers TV-guide på skærmen.

Her vil man døgnet rundt kunne orientere sig om aktuelle og kommende TV-programmer blandt de flere end 50 TV-kanaler i et bedre overblik end den gamle Infokanals roterende skilte.

TV-guiden produceres af YouSee selv, som skriver de korte tekstomtaler, mens forfilm for TV-serier og film leveres af de enkelte TV-stationer. Der vil også være båndede nyheder og reportager fra og om TV-verdenen.

Nye kanaler - indstil fjernsynet

TV-guiden rykker ind på kanal 4, hvor Infokanalen hidtil har huseret, og den kan både ses i analog og digital kvalitet og dermed af alle YouSees 1,2 millioner abonnenthusstande.

YouSee ændrer i disse dage også i programudbuddet. Det betyder, at nogle kanaler holder flyttedag, og kræver derfor, at man genindstiller sit fjernsyn.

Man kan på www.yousee.dk/tv2013 se, hvilke ændringer der finder sted, og hvordan man genindstiller sit fjernsyn bedst muligt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.