Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Visa godkender kortbetaling med iZettle i Danmark

Nu er det igen muligt at benytte sit Visa/Dankort med kortbetalingstjenesten iZettle, der fungerer til smartphones og tavlecomputere.

I sommer afbrød Visa sit samarbejde med den svenske betalingsløsning iZettle, fordi de mente, at sikkerheden ikke var i tråd med Visas krav.

Læs også: Svensk politi advarer mod mobil kortterminal

Nu annoncerer iZettle, at de er nået til enighed med Visa, og at betalingsløsningen nu lanceres i en færdigudviklet version i Norge, Danmark og Finland. Indtil nu har løsningen kun været tilgængelig i en betaversion.

»Indtil videre vil Visa-transaktioner i Danmark, Finland og Norge gennemføres via kortejerens mobiltelefon som Visa Europe foretrækker det. Men det vigtigste for os er, at vi har fået genetableret Visa-betalinger til de små virksomheder og enkeltpersoner, der bruger vores tjeneste,« udtaler administrerende direktør og grundlægger af iZettle Jacob de Geer.

Kortlæser til mobilen og tavlen

iZettle består af en lille kortlæser, der sættes ind i porten til opladeren til en iPhone eller iPad - eller i hovedtelefonudgangen til en Android-mobil. En app på telefonen eller tavlecomputeren gør det muligt at gennemføre betalinger med Visa-, MasterCard- og Diners-kort.

Tjenesten er tiltænkt mindre virksomheder eller privatpersoner, der ønsker en enkel og nem betalingsløsning. Virksomheden eller sælgeren betaler 199 kroner for selve kortlæseren, og derefter opkræver iZettle et gebyr på 2,75 procent af alle betalingstransaktioner. Der er ingen månedsafgift, hvilket forhindrer løbende omkostninger, hvis tjenesten ikke benyttes.

»Vi oplever en enorm efterspørgsel på vores tjenester i Norden. Og med julehandlen lige om hjørnet er vi glade for at have fået løst situationen med Visa,« siger de Geer.

Læs også: Apple forklarer: Derfor kan du ikke betale med din iPhone

Læs artiklen på mobilen.no

Oversat af Janus Bødker.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.