Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Slut med YouSee-ændringer i avisen

TDCs kabel-TV-selskab ændrer på kundevilkårene, så nye kunder samtidig skal forvente mindre papir og flere elektroner.

YouSee ændrer på kundebetingelserne. Foto: Torkil Adsersen, Scanpix
YouSee ændrer på kundebetingelserne. Foto: Torkil Adsersen, Scanpix

Fremover skal kunder hos landets største kabel-TV-selskab selv kikke på nettet, hvis det TDC-ejede YouSee ændrer på sine kundevilkår.

YouSee har nemlig ændret sine kundebetingelser, så »mindre ændringer« fremover kan nøjes med at blive varslet på YouSees netsted og ikke længere nødvendigvis også skal bringes som annonce under »Officielle« i dagbladene, sådan som det hidtil er sket.

Ændringen vil gælde fra 1. december, selv om kunderne skal lede længe for at opdage den, da kun de nye vilkår er lagt på nettet, uden at ændringerne er blevet markeret.

Samtidig fik fremtidige kunder blive langt mere betjent digitalt end gennem papirbreve båret frem af de danske postbude. YouSee indfører stigende grad af elektronisk selvbetjening, hvilket ikke kun skal give kunderne selv mulighed for at gøre mere selv over nettet men også give YouSee mulighed for at spare portoen og i stedet sende beskeder m.m. digitalt af sted.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.