Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sådan får du flere »likes« på Facebook

På Facebook går mange folk op i, hvor mange »likes« deres opdateringer høster. Nu har bloggen The Oatmeal fanget tidsånden og lavet en humoristisk guide til, hvordan du får flere likes.

Bloggen Oatmeal har skrevet en guide til, hvordan du får flere "likes" på Facebook
Bloggen Oatmeal har skrevet en guide til, hvordan du får flere "likes" på Facebook

Mange Facebook-brugere er opmærksomme på, hvor mange »likes« de får, og hvorfor skulle de ikke være det? Det bliver mere og mere tydeligt, at onlineliv og privatliv smelter sammen, og derfor kan man med god ret argumentere for, at en like på Facebook svarer til et like i den virkelige verden.

Bloggen The Oatmeal har lavet en sjov liste over ting, du bør og ikke bør poste, hvis du vil have flere likes. Det der giver likes på Facebook er det samme, som ville give likes i det virkelige liv. Derfor bliver brugere irriterede, når de modtager private beskeder på Facebook, der opfordrer dem til at "like" særligt indhold. Det er en dum taktik, for man ville aldrig sige følgende til en ven i det virkelige liv, mener Oatmeal: 
 
»Hej! Jeg prøver at blive et bedre menneske og få flere "likes". Kan du ikke rende rundt og fortælle alle, hvor fantastisk jeg er?«
 
I stedet bør man, som tidligere nævnt, lave posts på Facebook, der afføder god respons i det virkelige liv. Det vil sige posts der er: »Morsomme, sørgelige, smukke, inspirerende eller... bare for fede.«
 
Oatmeals mandlige skribent/illustrator giver en række eksempler på overraskende posts,  som er »for fede«:
  
- Lav en musikvideo hvor du forklarer, hvordan man fylder opvaskemaskinen på en fornuftig måde. 
 
- Skriv en post der forklarer, hvorfor månen og solen ser ud til at have samme størrelse på himlen.  
 
- Skriv en episk kærlighedshistorie, der involverer nonner, der kæmper i bure og tanks! 
 
Alle disse råd kan, som al god journalistik, opsummeres i én sætning, ifølge Oatmeal: 

»Mindre marketing, flere tanks«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.