Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Microsoft kommer nødstedte Google-brugere til hjælp

Drillerierne mellem Google og Microsoft ser ud til at ende lykkeligt alligevel. Windows Phone-brugerne kan fortsat synkronisere med deres Gmail-konto.

Drillerierne mellem to af verdens største selskaber ser nu indtil videre ud til at få en lykkelig afslutning. Google havde ellers valgt at droppe understøttelse af Microsofts exchangeprotokol, hvilket betyder, at folk, der bruger både Googles kalender- og mailsystemer sammen med Windows Phone, ikke længere vil kunne synkronisere deres kalendere og kontakter med Googles tjenester.

Googles argument var dengang, at selskabet alene ville understøtte åbne standarder - de såkaldte CalDAV og CardDAV, som Microsofts systemer ikke benytter.

Det sker fra den 30. januar, har Google erklæret.

Ifølge The Verge er Microsoft dog på vej med en opdatering til Windows Phone, så brugerne også efter den 30. januar kan synkronisere deres mobiler med Googles systemer. Microsoft har dog ikke officielt meldt noget ud endnu.

Googles Gmail-tjeneste har udviklet sig til at blive større end Microsofts tilsvarende Hotmail-tjeneste, og også hvad markedsandele angår, er Microsoft den lille. Trods mere og mere medvind til Windows Phone, har systemet forsat ikke meget mere end nogle få procent af markedet globalt, hvor det suverænt er netop Googles Android, der hersker med op mod 75 procent af alle solgte mobiler.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.