Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Medie: Her er årets Apple-produkter

Rene Ritchie har ry for at ramme rigtigt, når han forudsiger lanceringer fra Apple. Nu er han klar med sine 'spådomme' for 2013.

Ny iPhone og nye iPads er forventet i løbet af året, men også Apple-uret kan komme på tale. iTV er dog foreløbig sat på standby, skriver redaktøren for Apple-hjemmesiden iMore. Foto: iMore
Ny iPhone og nye iPads er forventet i løbet af året, men også Apple-uret kan komme på tale. iTV er dog foreløbig sat på standby, skriver redaktøren for Apple-hjemmesiden iMore. Foto: iMore

Redaktøren for Apple-hjemmesiden iMore, Rene Ritchie, har tidligere - med overraskende stor præcision - formået at forudse, hvilke produkter, Apple er på vej med. Tidligere har han blandt andet haft ret i lanceringsdatoerne til iPad Mini og iPhone 5 samt detaljer om Apples Lightning-stik - og det længe inden lanceringerne fandt sted. Det tyder på, at manden har gode kontakter i branchen, og derfor er det ekstra interessant, når Ritchie nu 'spår' om, hvad Apple kommer til at lancere i 2013.

Læs også: Apple lun på B&O-konkurrent

I en ny artikel afslører Ritchie, hvad der ser ud til at blive samtlige Apple-produkter i den nærmeste fremtid. Informationerne hævder han at have fået fra kilder, der tidligere har givet ham præcis information.

Apple-uret kan blive til virkelighed


iWatch vil ifølge rygterne få en skærm, der kan bøjes rundt om armen. Foto: Corning, Apple

New York Times skrev for nylig, at de havde snakket med anonyme kilder, der hævdede at vide, at Apple er i gang med at udvikle et nyt 'smart-ur', hvor armbåndsuret og smartphonen smelter sammen.

Læs også: Tid til et Apple-ur

Ritchie skriver, at de ikke har nogen detaljer om 'iWatch' endnu, men at uret er under udvikling.

iPhonen stjæler igen rampelyset


Apple har en større model af iPhone i støbeskeen, hvis vi skal tro iMore. Her er det en konceptskitse med den mulige iPhone 5S som nummer to fra højre. Foto: iMore

Selv om et iUr er interessant nok, så vil det ifølge iMore være iPhone 5S, der bliver årets største og vigtigste lancering. Men vi kan også vente os en iPhone med større skærm – måske på op til fem tommer, hævder Ritchie.

»Mens iPhone 5S stjæler rampelyset i år, så lyder den større iPhone stadig til at være tættere på prototype-stadiet end et endeligt produkt,« skriver Ritchie, der understreger, at selv om det er sandsynligt, at de kommer med dette produkt, så ligger det et stykke ud i fremtiden.

En billigversion af iPhone kan også komme på tale, men det er mest sandsynligt, at de fortsætter i deres nuværende spor, hvor de sætter prisen ned på ældre modeller efter lanceringen af en ny mobiltelefon. Operatøraftaler på nye markeder kan dog være en af de ting, der får Apple til at ændre strategi.

Læs også: Australien kræver billigere iPads

Det rygtes i øvrigt, at iPhone 5S vil få fingeraftrykssensor, hvilket vil gøre kodeord på mobilen overflødig.

iPad 5 og iPad Mini 2


Den nye iPad Mini og iPad 5 kan komme til at se således ud. Foto: iMore

Et andet produkt, vi kan vente os i 2013, er femte generation af fuldstørrelses-iPad'en samt iPad Mini med Retinaskærm. Men det kræver en række forbedringer i hardwaren, hvis den lille iPad skal have installeret Retina, og hvis den store iPad skal have et cover, der fungerer lige så godt som på Mini'en. Det skal nok komme, skriver Ritchie, men spørgsmålet er hvornår.

iTV

Et andet produkt, der skal være under udvikling, er iTV – altså, et komplet fjernsyn fra Apple. Norske Hardware.no har tidligere citeret en analytiker for at hævde, at Apple iTV kan komme på markedet tidligt i 2013.

Ritchie skriver dog, at der ikke lader til at være sket meget på iTV-fronten. Det, der har været på tegnebrættet forbliver foreløbig på tegnebrættet, og Apple fortsætter med at udforske markedet.

Læs også: HTC tyvstarter verdens største mobilmesse

Læs artiklen på amobil.no

Oversat og redigeret af Janus Bødker.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.