Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

iPhone 5 klar til danske supermobilnet

Du kan nu opdatere din iPhone, så den kan bruge 4G/LTE hos Telia og '3'

Du kan nu opdatere din iPhone, så den kan bruge Telia og '3' supermobilnet.

Hvis ikke din iPhone 5 allerede har givet dig besked, kan du glæde dig. Der er nemlig nu en opdatering klar, der sætter den i stand til at bruge 4G/LTE, hvis du er kunde hos Telia og '3', og senere også hos Telenor.

Opdateringen, der i øvrigt har versionsnummer 6.1, virker også til iPhone 4 og 4S, men det er kun på iPhone 5, at brugerne kan benytte 4G/LTE - og altså heller ikke, hvis man benytter et teleselskab, der bruger TDC eller Telenors mobilnet. Apple har nemlig valgt ikke at lade sin iPhone understøtte de frekvenser, som TDC og massevis af andre europæiske udbydere brugere til 4G/LTE. 

Telenorkunder må vente på Telia

Hos Telenor er problemet dog et andet: Her må kunderne pænt vente på, at Telenor og Telia får fusioneret deres netværk, hvorefter Telenors kunder kan bruge Telias mobilmaster til 4G/LTE.

Opdateringen rummer derudover ikke de store nyheder.

iPhonen vil på et tidspunkt selv lede efter en opdatering og give dig besked - men er du utålmodig, kan du gå ind i Instillinger > Generelt > Softwareopdatering > og herinde vælge 'Hent og installer". Det kræver dog forbindelse til et Wifi-netværk.

Telefonen kan også opdateres via iTunes.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.