Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Internet Explorer 11 klar til Windows 7

Egentlig var det kun Windows 8-brugere, der skulle have den nyeste Internet Explorer, men Microsoft har bøjet sig.

Den nye Internet Explorer 11 er væsentligt anderledes end forgængeren i version 10, som har været hidtil nyeste udgave til Windows 7-brugerne. Foto: Microsoft
Den nye Internet Explorer 11 er væsentligt anderledes end forgængeren i version 10, som har været hidtil nyeste udgave til Windows 7-brugerne. Foto: Microsoft

Den nyeste udgave af Microsofts internetprogram, Internet Explorer 11, kan nu også hentes og bruges af alle, der bruger styresystemet Windows 7 - selv om det slet ikke var meningen.

Microsoft havde oprindelig sagt, at Internet Explorer 11 udelukkende var til brugere af det nye Windows 8-styresystem, men softwaregiganten har ombestemt sig og sender nu Internet Explorer 11 ud til de mange Windows 7-brugere. De vil i løbet af de kommende uger automatisk - gennem Windows Update - blive tilbudt den nye version.

Internet Explorer 11 er hurtigere end forgængeren i version 10 og er desuden tilpasset det anderledes design, som Windows 8 lægger op til. Desuden håndterer den nytilkomne netstandarder og anden bagvedliggende teknologi bedre, heriblandt JavaScript, som bl.a. vil blive det, som den nye NemID fra foråret vil tage i brug, når den nuværende Java-teknologi udrangeres. Desuden er Internet Explorer 11 bedre til at vise 3D-grafik, som anvendes på mange netsteder, og kan arbejde med HTML5-video uden særlige tillægsprogrammer.

Alle, der har opgraderet til Windows 8.1, som kom for nylig, har allerede fået Internet Explorer 11 installeret. Den kan dog også hentes separat direkte fra Microsoft på adressen http://windows.microsoft.com/da-dk/internet-explorer/download-ie. Den findes på 95 sprog.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.