Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er Berlingskes seriøse alternativ til printavisen

Få det bedste fra Berlingskes printavis og online samlet i én iPad App.

Berlingske lancerer i dag en iPad App. Appen er tænkt og bygget op fra bunden af Berlingske og Berlingske Medias digitale afdeling og er meget mere end en digital udgave af dagens avis.

- Vi har taget alt det bedste fra printavisen og online og samlet det i én iPad App. I princippet har vi skabt en ny slags avis, der ikke går på kompromis med Berlingskes journalistiske kerneværdier, og som samtidig lever på iPadens præmisser. Forsiden af Berlingske til iPad bliver automatisk personaliseret alt efter, hvad brugeren læser mest, og man får dermed mulighed for at skabe en unik Berlingske hver dag, tilpasset ens interesser og behov, siger Berlingskes ansvarshavende chefredaktør og Berlingske Medias koncernchef, Lisbeth Knudsen.

Berlingske til iPad vil fremstå som en frisk avis, hver gang den åbnes. Nyhedsstoffet fra b.dk opdateres løbende, og artiklerne fra den kommende dags printavis bliver tilgængelige dagen lige før midnat. Man får mulighed for at fordybe sig i de lange artikler, grundige analyser og kronikker man kender fra print, og kombinere det med nettets hurtige opdateringer, web-TV og billedgallerier.

En app for de ambitiøse

Er man ikke i forvejen abonnent, kan appen prøves gratis i 30 dage. Herefter koster det 299,- pr. måned – mindre, hvis man køber tre måneder eller et år ad gangen. Abonnenter på printavisen får fuld adgang til hele Berlingske til iPad.

- Vi mener, at Berlingske til iPad er den eneste seriøse udfordrer til printavisen, og denne app er med til at kickstarte Berlingske Medias paid-for-content strategi. Berlingske til iPad er et unikt produkt, som især henvender sig til de mediebrugere, der i forvejen sampler og selv sammensætter deres nyheder på web. Med Berlingskes iPad app får de en ambitiøs app, der binder hele Berlingske sammen i et legende og nyskabende univers, forklarer Lisbeth Knudsen.

Berlingske til iPad kan hentes i Apples App Store nu. Selve appen er gratis, men det kræver et abonnement for at få adgang til alt indholdet. Dog er de første 30 dage gratis.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.