Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Flere skæve iPhones end først antaget

For nylig dukkede en historie op om en dansk pige, hvis iPhone 5 pludselig var blevet pilskæv. Nu viser det sig, at problemet er udbredt.

Mens iPhone 5 er blevet tyndere og lettere end nogensinde før, tyder meget nu på, at den slanke profil har en pris.

Flere værksteder rapporterer nemlig om, at de har haft flere pilskæve iPhone 5-mobiler til reparation - men siger samtidig, at det oftest er brugernes egen skyld.

Historien om de skæve iPhones dukkede op for nylig, da en iPhone 5-ejer til Jyllands-Posten forklarede, at hendes iPhone var blevet helt skæv i den ene side, selv om den have ligget i et cover.

Men nu viser det sig, at det måske er coveret, der er problemet. Det skriver mobilsiden.dk, der har været i kontakt med et par lokale mobilværksteder i Odense.

Kan bøjes lidt

Fra et af værkstederne lyder forklaringen på de bøjede iPhones, at mobilerne er konstrueret så de i et vist omfang kan bøjes og vrides uden at tage skade. Men når man putter sin iPhone 5 i et hårdt cover, bliver mobilen pludselig meget mindre fleksibel, og dermed modtagelig over for skader.

Når Apple sender en ny generation af iPhonen på gaden, er der altid usædvanligt meget opmærksomhed om kvaliteten og eventuelle fejl, og er efterhånden fast tradition, at enhver slinger i valsen tiltrækker sig stor opmærksomhed.

Det var også tilfældet med iPhone 5, der næsten øjeblikkeligt blev ramt af en storm af ejere, der klagede over at lakken skallede af allerede mens mobilen lå i kassen.

Siden har især skandalen om de fejlramte Apple Maps givet Apples image skrammer i lakken

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.