Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Facebook introducerer telefoni over nettet

Amerikanere med en iPhone har i dag fået muligheden for at ringe til deres Facebook-venner uden om teleselskabernes minutpriser.

Det er kun et døgn siden, Facebook lancerede en ny søgetjeneste. I dag følger de efter med en ny mulighed for at ringe via Facebook på sin iPhone.
Det er kun et døgn siden, Facebook lancerede en ny søgetjeneste. I dag følger de efter med en ny mulighed for at ringe via Facebook på sin iPhone.

De behøver end ikke at opdatere deres telefon. Fra den ene dag til den anden har Facebook givet alle sine iPhone-brugere en enkelt funktion, der gør det muligt at ringe til sine venner gratis, hvis de er på et wifi-netværk eller har ubegrænset data via deres abonnement - det såkaldte VoIP (Voice over IP).

Det skriver Appleinsider.com.

Funktionen minder om den, mange kender fra Skype. Men Facebooks konkurrent helt integreret i Facebooks system, og man har derfor direkte adgang til alle sine Facebook-venner.

Mark Zuckerbergs milliardvirksomhed har afprøvet telefonfunktionen i Canada i nogle få uger, inden de i dag lancerede den i USA. Facebook har planer om at lancere VoIP for europæiske brugere også, men der findes ingen tilgængelig tidsplan.

De nye muligheder kommer efter, at Facebook i USA for nyligt lancerede en såkaldt walkie-talkie-funktion, der giver brugerne mulighed for at indtale deres besked i stedet for at skrive den. Den lille talebid indgår chat-kommunikationen på Facebooks messenger-service sammen med billeder og tekst.

I Danmark kendes den funktion fra programmer som Voxer og HeyTell.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.