Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

CBB og Bibob opslugt af Telenor

De to lavprismobilselskaber fusionerer med Telenor.

CBB Mobil og Bibob kom under samme ledelse for nogle år siden. Nu lægges begge selskaber sammen med Telenor.
CBB Mobil og Bibob kom under samme ledelse for nogle år siden. Nu lægges begge selskaber sammen med Telenor.

Lavprismobilselskaberne CBB Mobil og Bibob er blevet opslugt af Telenor.

De to mobilselskaber er i forvejen ejet af Telenor, der er Norges svar på TDC og både Danmarks og Nordens næststørste teleselskab. Men nu fusionerer de ind i Telenor, som samtidig er blandt verdens ti største mobilselskaber. I Danmark ejer Telenor ud over CBB Mobil og Bibob også TV-udbyderen Canal Digital.

Ingen betydning udadtil

»Fusionen betyder ikke så meget og er mest foretaget for at lette de interne arbejdsgange mellem de to finansafdelinger. Den får ingen betydning udadtil, men ved at være ét aktieselskab i stedet for to slipper vi for at sende regninger til hinanden,« siger Mikkel Noesgaard, administrerende direktør siden april 2011 og med en fortid hos Telenor siden 2010.

Så der bliver ikke tale om at spare personale?

»Nej, men min finansafdeling kan bruge tiden på noget mere interessant,« tilføjer han.

Telenors andet mobilselskab, Bibob, blev i september 2009 lagt ind under CBB Mobil men er fortsat som selvstændigt varemærke. Telenor købte Bibob i maj 2009 for 93 millioner kroner.

Selve CBB Mobil blev startet af mobilentreprenøren Michael Moesgaard Andersen og Peer Kølendorf som Club Blah-Blah 1. oktober 2000 og blev 1. maj 2004 solgt for cirka 175 millioner kroner.

Både CBB Mobil og Bibob anvender Telenors mobilnet, som er ved at blive lagt sammen med Telias for derigennem at dække bedre overalt i Danmark.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.