Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Berlingske digital avis til iPad og iPhone

Nu kan du få Berlingske som digital avis til din iPad, iPhone eller iPod Touch.

Den digitale avis ser ud præcis som du kender den, og du får alle sektioner med hver dag. Derudover er der en række fordele ved digitalavisen:

  • Du kan læse avisen tidligt hver morgen
  • Du kan læse dagens avis uanset hvor du er – i Danmark og i udlandet
  • Du har altid adgang til ”gamle” aviser
  • Du kan let søge efter indhold i artikler

Abonnenter har gratis adgang

Som abonnent på Berlingske har du gratis adgang til den digitale avis på iPad og iPhone på de dage, hvor du har abonnement på avisen.

Sådan kommer du i gang

Du henter digitalavisen i App Store, og ved login skal du indtaste dit ordrenummer (benævnt som abonnementsnummer). Dit ordrenummer er på ni cifre og starter med 10. Du finder det på din giroopkrævning eller på din betalingsoversigt. Nogle steder står ordrenummeret med et 0 foran, men det skal ikke indtastes.

Du kan også finde dit ordrenummer, når du er logget ind på abonnementservice.dk – her går du ind under ’Mine oplysninger’. På din ’Personlige side’ under ’Abonnementsaftale’ kan du se dit ordrenummer, eksempelvis:

Berlingske (Hele ugen) (6 md.) (100123123) Levadr: Søren Sørensen

Du skal kun indtaste dit ordrenummer første gang, du henter digitalavisen. Herefter kan du hver dag hente dagens avis uden login.

Kontakt Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller får problemer med digitalavisen, er du velkommen til at kontakte vores digitale afdeling i Kundeservice på 33 75 33 30 eller på vip@berlingske.dk

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.