Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Android springer december over

December er forsvundet i den nyeste udgave af Googles mobilstyresystem.

Googles nye Nexus 4-telefon, produceret af sydkoreanske LG, bruger den helt nye udgave af Android, version 4.2, som har en uheldig fejl, formodentlig kun i kort tid endnu.
Googles nye Nexus 4-telefon, produceret af sydkoreanske LG, bruger den helt nye udgave af Android, version 4.2, som har en uheldig fejl, formodentlig kun i kort tid endnu.

En fejl i den nyeste udgave af Googles mobilstyresystem Android betyder, at det aldrig bliver jul.

Hele december måned er nemlig forsvundet i det program, som bruges til at gemme oplysninger om kontaktpersoner. Her skifter kalenderen direkte fra november 2012 til januar 2013.

Det er Android 4.2, som kom i oktober, som rummer denne - som programmører plejer at kalde det, som vi andre betragter som åbenlyse fejl - »særlige funktion«.

Nye modeller er ramt

Det rammer derfor alle, der måtte have investeret i en Nexus 4-telefon eller den nye Nexus 10-tavlecomputer.

»Julen er ødelagt. Julemanden er død. I det mindste sparer vi pengene til at købe gaver for, ikke sandt?« skriver nyhedsstedet Android Police, som beretter om fejlen.

Den påvirker ikke andre Google-kalendere. Det er udelukkende kontaktbogen, som er ramt.

Google vil ikke umiddelbart kommentere problemet, men en hurtig opdatering ventes, så julefreden atter kan sænke sig over den ganske verden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.