Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Wozniacki vendte knust hjerte til noget positivt

Caroline Wozniacki taler sjældent om bruddet med golfspilleren Rory McIlroy, men i et længere interview med avisen The Guardian fortæller den danske tennisspiller, hvordan hun kom videre i månederne efter.

Mens alt endnu var godt: Rory McIlroy og Caroline Wozniacki i foråret 2014.
Mens alt endnu var godt: Rory McIlroy og Caroline Wozniacki i foråret 2014.

 

Kærestesorger. Gennem livet når de fleste at stifte bekendtskab med den ulykkelige følelse, og selvom man hedder Wozniacki til efternavn, hører til blandt den absolutte verdenselite inden for tennissporten og i den grad er vellidt over hele verden, slipper man åbenbart ikke for at få flået Amors pile ud af kroppen.

Den danske tennisdarling, der tirsdag stiller til start ved årets første grand slam-turnering Australian Open, blev droppet af sin nu forhenværende kæreste Rory McIlroy, og den historie kender de fleste efterhånden.

Hvad, der imidlertid har været en noget større hemmelighed for offentligheden, er, hvordan Caroline Wozniacki kom ovenpå igen efter det svære brud, og det sætter hun nu ord på i et længere interview med The Guardian.

»Du kan se på det på to måder: Enten kan du ligge og græde og have det dårligt med dig selv, eller også kan du prøve at lære af det, komme videre og forsøge at finde alle de positive ting ved det,« siger Caroline Wozniacki til The Guardian.

Meget tyder på, at Wozniacki valgte det sidste. I hvert fald har hendes tennisspil blomstret siden bruddet med en finaleplads i US Open som det største, og hun har derudover fået en masse vigtig info om sin egen personlighed i tiden efter.

»Jeg har lært så meget om mig selv og en masse om de mennesker, der er tæt på mig. Det har været rigtig godt for mig. Når jeg ser tilbage, synes jeg, at jeg er vokset meget som person, og jeg har bare nydt at spille tennis. Det har været det sted, hvor jeg bare kan gå ud og gøre det, som jeg er god til og nyder,« siger Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki taler også en smule om sit tennisspil i interviewet. Endnu har den 24-årige dansker endnu ikke vundet en grand slam i sin mangeårige karriere, og hun erkender også, at det er den største mangel på hendes tennis-cv.

Mandag får hun den første mulighed for at tage et vigtigt skridt mod en stor titel, når hun indleder Australian Open.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.