Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Wilbek glad for bedre præstation end forventet

Danmark ydmygede Norge i lørdagens Golden League-kamp, hvor danskerne sejrede suverænt med 34-22. I første halvleg var der dog intet, der tydede på en let dansk sejr, da Danmark gik til pausen bagud 13-15.

Den norske pauseføring var blandt andet skabt på endnu et af den slags blackout, som landstræner Ulrik Wilbek har indskærpet overfor spillerne, at han ikke vil se.

- Vi spiller et dårligt kvarter, men så spiller vi også tre rigtig gode kvarter, og det er selvfølgelig det, jeg tager med fra den her kamp, siger Wilbek, som altså ikke er bekymret over, at Danmark tabte ti minutter med 1-8 i første halvleg.

- Nej, jeg synes, det var udmærket. Det må ikke være sådan, at det går alt for nemt nu, hvis I forstår mig. Det er godt, der stadig er ting at rette til. Jeg synes, vi er over det niveau, vi plejer at være på i de her træningskampe, lyder det fra den danske landstræner.

Ulrik Wilbek var blandt andet godt tilfreds med det topniveau, som forsvaret viste i kampen.

- Jeg er rigtig glad for det første kvarter, hvor vi får lukket ned i forsvaret. Klaus Thomsen gør det rigtig godt, det ser godt ud med ham og Rene Toft inde i midterforsvaret. Klaus er desværre syg, så han kunne kun klare et kvarter, men der så det fint ud. Så begynder vi at skifte ud, og der får vi en dårlig periode. Vi kommer egentlig meget pænt tilbage på sporet inden pausen, og i anden halvleg gør vi bare alle de ting, vi skal, siger Wilbek, der også havde roser til holdets venstrefløj:

- Casper U. Mortensen laver en kæmpe præstation. Man kan slet ikke se på ham, at han er helt alene derude. Møllgaard spiller sgu også fint. Og Mikkel gør det også godt, siger Wilbek.

Casper U. Mortensen fik hele kampen på venstre fløj, da det normale førstevalg Anders Eggert måtte melde fra til kampen, efter han blev testet under opvarmningen.

Derfor lå Eggert hjemme på hotellet og fik behandling, mens Casper U. Mortensen greb chancen og spillede en flot kamp.

Det er en skade i læggen, som bliver ved med at drille Anders Eggert, der endnu ikke har trænet med holdkammeraterne i EM-forberedelserne - men Ulrik Wilbek er ikke for alvor bekymret over den skade, som sidste års VM-topscorer løber rundt med.

- Det er det samme som hele tiden med Eggert. Der er ingenting at se på scanningerne. Men der er ikke rigtig noget, der har hjulpet indtil nu. Han kan være klar på tirsdag, og der kan gå en uge. Han kan hoppe, lave sidebevægelser, men han kan bare ikke løbe ligeud, siger Wilbek.

Danmark skal i kamp søndag igen, hvor det er de franske Golden League-værter, som venter på Wilbek &. co.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.