Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Wilbek dropper Eggert og Lauge

Se hele EM-truppen her.

Rasmus Lauge og Anders Eggert er foreløbigt ude af truppen.
Rasmus Lauge og Anders Eggert er foreløbigt ude af truppen.

To spillere er blevet siet fra, inden Danmark spiller sin første kamp ved EM i håndbold på søndag, når de danske medaljefavoritter møder Makedonien. Det er er den venstre fløjen Anders Eggert og playmakeren Rasmus Lauge.

Begge spillerne er blevet fravalgt på grund af skader.

Det ligner umiddelbart en svækkelse, at Anders Eggert ikke er med fra begyndelsen af turneringen. Den lille fløjspiller blev topscorer ved VM sidste år, hvor han også blev valgt til turneringens all star-hold. Flensburg-spilleren er desuden en sikker straffekastskytte.

DHF oplyser, at Eggert endnu ikke er så langt med behandlingen af skaden i venstre læg, at Wilbek tør lade ham spille. For Rasmus Lauges vedkommende har det hele tiden været Wilbeks plan, at Laugue skulle begynde EM-slutrunden som tilskuer på grund af den knæskade, som han først nu er ved at være kommet sig over.

Begge spillere kan dog blive aktuelle igen i løbet af slutrunden.

- Jeg synes, det er værd at understrege, at vi fremdeles opererer med en trup på 18 spillere, og at alt kan komme i spil i forhold til de tre udskiftninger, vi har lov at benytte os af i løbet af turneringen.

Ulrik Wilbek kan altså i løbet af EM-slutrunden vælge at skifte ud i truppen tre gange, hvis han mener, at det gavner de danske muligheder.

Foreløbig ser truppen sådan ud af efter, at Eggert og Lauge er bliver siet fra.

Målmænd: Niklas Landin og Jannick Green

Fløje: Hans Lindberg, Lasse Svan Hansen og Casper U. Mortensen

Stregspillere: René Toft Hansen, Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen

Bagspillere/forsvarsspillere: Kasper Søndergaard, Mads Christiansen, Thomas Mogensen, Bo Spellerberg, Henrik Møllgaard, Klaus Thomsen, Mads Mensah Larsen og Mikkel Hansen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.