Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Viborg HK smider slutspilsfordel efter nederlag

Viborg tabte hjemme til Randers. Dermed åbner viborgenserne slutspillet uden point.

Viborg HKs Line Uno Jensen 93 i kamp med Randers HKs Josefine Dragenberg 24 og Sara Johansson 17 under damehåndbold-kampen i HTH GO Ligaen mellem Viborg HK og Randers HK i Vibocold Arena, Viborg, lørdag den 17. marts 2018.. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2018)
Viborg HKs Line Uno Jensen 93 i kamp med Randers HKs Josefine Dragenberg 24 og Sara Johansson 17 under damehåndbold-kampen i HTH GO Ligaen mellem Viborg HK og Randers HK i Vibocold Arena, Viborg, lørdag den 17. marts 2018.. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2018)

Viborgs håndboldkvinder mistede fjerdepladsen i sidste runde af grundspillet i HTH Go Ligaen.

På hjemmebane tabte Viborg HK med 19-20 til lokalrivalerne fra Randers HK. Det gav mulighed for Nykøbing Falster og Team Esbjerg til at overhale viborgenserne, og den mulighed udnyttede de begge.

Nykøbing Falster sluttede grundspillet af med en storsejr på 36-21 hjemme over Aarhus United, mens Team Esbjerg vandt storopgøret hjemme mod FCM Håndbold med 24-19.

Resultaterne sender Nykøbing Falster op på fjerdepladsen, som er vigtig, da den giver klubben et point med over i slutspilspuljerne. Her starter Viborg HK i stedet med nul point.

Allerede inden sidste spillerunde havde København Håndbold sikret sig sejren i grundspillet.

Måske af den årsag fik rækkens bundprop, Ajax København, uventet gode vilkår.

Det undertippede bundhold førte flere gange i første halvleg med hele fire mål, og ved pausen var Ajax fortsat foran i lokalopgøret med et enkelt mål.

Det blev der dog hurtigt lavet om på i anden halvleg, og grundspilsvinderne endte med at vinde opgøret 33-28.

Odense endte som nummer to i grundspillet to point efter København. Fynboerne rundede grundspillet af med en storsejr på hele 33-16 på udebane over Ringkøbing, der slutter næstsidst.

TTH Holstebro havner uden for slutspillet. Holdet afsluttede grundspillet med at tage en sejr på 36-33 over slutspilsklare Silkeborg-Voel.

De to slutspilspuljer ser således ud:

Pulje 1:

* København Håndbold 2 point.

* Nykøbing Falster 1 point.

* Team Esbjerg 0 point.

* Randers HK 0 point.

Pulje 2:

* Odense Håndbold 2 point.

* FCM Håndbold 1 point.

* Viborg HK 0 point.

* Silkeborg-Voel 0 point.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.