Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vejle åbner en dør for Gravesen

Selv om Thomas Gravesen forlod Vejle Boldklub som spiller i 1997, har den tidligere landsholdsspiller bevaret kontakten til barndomsklubben. Her ses han i 2009 til en autografskrivning i forbindelse med semifinalen i amerikansk fodbold på Gl. Vejle Stadion. Foto: Sonny Munk Carlsen
Selv om Thomas Gravesen forlod Vejle Boldklub som spiller i 1997, har den tidligere landsholdsspiller bevaret kontakten til barndomsklubben. Her ses han i 2009 til en autografskrivning i forbindelse med semifinalen i amerikansk fodbold på Gl. Vejle Stadion. Foto: Sonny Munk Carlsen

Fundamentet til en flot professionel fodboldkarriere blev lagt i Vejle Boldklub i 1995. Næsten 20 år senere kan det være, at Thomas Gravesen igen skal bruge klubben som partner i opbygningen af en ny.

- Det vil altid være en stor fornøjelse at have Thomas her, siger Vejle Boldklubs bestyrelsesformand, Lars Skou. 

Den nu 37-årige eksfodboldspiller har for nylig selv luftet tanken om et comeback til fodboldbranchen, og et nærliggende sted at begynde kunne være i Vejle Boldklub.

- Der er ingen tvivl om, at vi respekterer Thomas enormt, og vi har et utroligt fint forhold til ham. Han har været aktiv i Vejle og har stadig et hjerte i klubben. Det vil altid være en stor fornøjelse at have Thomas her, men lige nu kan jeg ikke kommentere på, om han skal tilbage til os i en funktion, siger bestyrelsesformand i Vejle Boldklub, Lars Skou.

Thomas Gravesen nåede at spille 79 kampe for klubben, inden han i 1997 skiftede til HSV i Tyskland. Derfra gik turen til Everton, Real Madrid og Celtic, inden Gravesen i en alder af 32 år stoppede karrieren efter et mislykket lejeophold i Everton.

Siden gik den ellers så sprudlende fodboldspiller nærmest under jorden. I hvert fald lukkede han totalt af for omgangen i offentligheden fra sit selvvalgte eksil i Las Vegas, indtil han i juledagene 2013 udtalte sig til Hamburger Morgenpost. Det kriblede i Gravesen efter at komme tilbage i sportens verden.

Helt præcis i hvilken rolle ved Thomas Gravesen ikke, men både en rolle som tv-ekspert eller trænergerningen lyder tillokkende for ham.

- Thomas er stadig et kæmpe navn i Vejle, og han har haft en fantastisk karriere, men først og fremmest tror jeg, det handler om, hvad Thomas selv vil. Det handler ikke om os, siger sportschef i Vejle Boldklub, Mads Bro Hansen, og uddyber.

- Jeg har læst, at han gerne vil tilbage til Europa, og der er rigtig mange klubber, Thomas kunne komme til. I det spil er Vejle blot en mindre brik.

Hvis jobbet som fodboldekspert er førsteprioritet, skulle det ikke blive et problem at finde en arbejdsgiver. Bt.dk erfarer, at flere tv-stationer allerede har smidt madding efter østjyden. Blandt andet har 6’eren været i dialog med Gravesen angående en rolle som gæsteekspert i Premier League.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.