Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Underholdende topkamp blev afgjort på straffeslag

Sønderjyskes canadiske målmand, Alfie Michaud.
Sønderjyskes canadiske målmand, Alfie Michaud.

Topholdene Sønderjyske og Herning Blue Fox gav de 3.318 tilskuere i SE Arena underholdning for pengene i en tæt og intens kamp.

Efter tre nederlag tidligere i sæsonen lykkedes det endelig Sønderjyske at hive en sejr hjem.

Efter 3-3 i ordinær kamp og en målløs fem minutters forlængelse faldt afgørelsen på straffeslag med Cory Quirk som matchvinder.

- Det var en af de kampe, der kunne gå til begge sider. Er Blue Fox skuffet over kun at få et point, kan man godt forstå dem, siger Sønderjyskes sportschef, Søren Stockfisch.

- Mentalt var det en vigtig sejr for os, ikke mindst da vi snart skal møde dem i pokalfinalen.

Transfer-deadline er 31. januar, og alt tyder på, at Sønderjyske henter den ottende og sidste udenlandske spiller.

- Der er stadig nogle dage at løbe på. Der er ikke truffet en endelig beslutning. Det kommer an på markedet og pengene, siger Søren Stockfisch.

I Herning er sponsorerne ved at skillinge sammen til import nr. 7 i oprustningen til playoff.

Frederikshavn White Hawks er den eneste af de ni klubber i Metal Ligaen, der allerede har maksimum otte importerede spillere. I den anden ende ligger Rødovre Mighty Bulls med to.

Ingen tvivl om, at der vil ske ting og sager rundt omkring i de kommende dage. Og vær sikker på, at tyrene på den københavnske vestegn ikke nøjes med den svensk/canadiske duo Rådde & Daugulis.

I Frederikshavn dominerede White Hawks totalt mod Rungsted Ishockey, men måtte trods en skudstatistik på 55-19 nøjes med 3-3 efter ordinær tid og et ekstra point på Alex Berrys scoring tre et halvt minut inde i overtiden.

To kedelige hændelser kastede en skygge over kampen. Frederikshavns U18-landsholdsspiller Gorm Topholt fik et brud på foden i første periode, og Rungsteds Jeff Smith brækkede hånden.

- Vi kan takke vores unge målmand Sebastian Feuk for det ene point. Han spillede fremragende og holdt os inde i kampen i tredje periode, hvor det var spil til ét mål. Vi var under decideret belejring, siger Rungsted-direktøren Thomas Friberg.

Nordsjællænderne har frigivet flygtningen Bryan McGregors spillerlicens, så han kan spille i den østrigske liga.

Om Rungsted vil hente en forstærkning for de penge, der er hentet hjem i kompensation, er ikke afgjort.

- Det er så små penge, der er tale om, erkender Thomas Friberg.

I Odense vandt Aalborg Pirates over Bulldogs 4-3 med tre mål i træk inden for det sidste kvarter.

Det nordjyske sejrsmål faldt 41 sekunder før tid og blev scoret af Victor Öhman.

Esbjerg Energy fik revanche for nederlagene i back-to-back opgørene mod Rødovre Mighty Bulls i december med en 2-0 sejr i Esbjerg.

Det sidste mål scoret i tomt bur af Colin Vock otte sekunder før tid.

Metal LigaenSønderjyske-Herning Blue Fox 4-3 (1-2, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0)Frederikshavn White Hawks-Rungsted Ishockey 4-3 (1-1, 1-2, 1-0, 1-0)Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 3-4 (0-1, 1-0, 2-3)Esbjerg Energy-Rødovre Mighty Bulls 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Business
  • Politiko
  • Nationalt
  • Globalt
  • Debat
  • Kultur
  • Livsstil
  • AOK
  • Shop
  • E-avis