Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tøfting-biografi på vej til udlandet

»No Regrets« topper hitliste i det velansete engelske magasin World Soccer.

Stig Tøfting, hvis tatovering på maven er den samme som titlen på bogen »No regrets«, kan blive et hit hos boghandlerne ¿ også i udlandet. <br>Foto:  Lars Møller
Stig Tøfting, hvis tatovering på maven er den samme som titlen på bogen »No regrets«, kan blive et hit hos boghandlerne ¿ også i udlandet. <br>Foto: Lars Møller

Stig Tøfting-selvbiografien »No Regrets« er med sine 90.000 eksemplarer uden sammenligning den mest solgte danske sportsbiografi i nyere tid, og måske er den nu også på vej til at sælge godt i udlandet.

»Vi arbejder i hvert fald på at få den solgt til både England og Tyskland,« siger Jakob Kvist, der er kreativ direktør hos Artpeople, der blandt andet tæller forlaget People's Press, som har udgivet »No Regrets«.

I nyere tid er der heller ikke andre danske sportsbiografier, der er blevet oversat til andre sprog. Jakob Kvist nævner sin egen »Ambassadøren« om Michael Laudrup og Ebbe Sands »Mennesket bag målene«, som to, der måske havde potentialet, men chancerne for, at »No Regrets« bliver oversat, burde være store efter den seneste meget positive omtale i World Soccer.

I det nyeste nummer af det engelske månedsmagasin er der en artikel omhandlende »seks af de bedste spillerbiografier«, og på førstepladsen finder man »No Regrets«, der er skrevet af DR-journalisten Lars Steen Pedersen.

På andenpladsen kommer tyske Harald Schumachers biografi »Anpfiff« fra 1987. På de efterfølgende pladser kommer Roberto Baggios biografi »Una Porta nel Cielo« (Et mål i himlen), Eric Cantonas »A Modest and Crazy Dream« og Tony Cascarinos »Full Time«.

World Soccer er et velanset fodboldmagasin, der henvender sig til både små og store fodboldrenge. Det læses tilmed over store dele af verden, så bedre reklame kan »No Regrets« næsten ikke få.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.