Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Team Esbjerg-træner har fået defensiven på plads

Træner Jesper Jensen er i gang med at få styr på sit nye mandskab i Team Esbjerg, hvor forsvaret er på plads.

Arkivfoto. Træner Jesper Jensen er i gang med at få styr på sit nye mandskab i Team Esbjerg, hvor forsvaret er på plads.
Arkivfoto. Træner Jesper Jensen er i gang med at få styr på sit nye mandskab i Team Esbjerg, hvor forsvaret er på plads.

Team Esbjergs håndboldkvinder er fire uger inde i forberedelserne til den nye sæson, som indledes hjemme mod de danske mestre fra Nykøbing Falster Håndbold 4. september.

Og den nyansatte Team Esbjerg-træner Jesper Jensen har efterhånden fået sat sit præg på forsvaret.

»Vi føler, vi er ved at have godt styr på den defensive del af spillet, hvor vi får et rigtigt godt forsvar foran to dygtige målvogtere,« siger træner Jesper Jensen til klubbens hjemmeside.

Til gengæld halter det mere i den anden ende af banen.

»Derimod har vi blot haft tre offensive træninger med 'Kiki' (Kristina Liscevic), efter hun er vendt tilbage fra en tåskade. Så der er spillemæssige ting, vi er spændte på.«

»På den lange bane er vi rimeligt fortrøstningsfulde. For selv om vi har flere spillere, der først nu er vendt tilbage efter mindre skader, bør det ikke kunne ændre på billedet af hele sæsonen,« siger han.

Af de nye spillere er Sandra Toft, Kristina Liscevic og Sanna Solberg på træningsbanen, og Ulrika Toft Hansen og Maibritt Kviesgaard er på vej tilbage efter henholdsvis tå- og knæproblemer.

Forberedelserne har hidtil været præget af en række sociale arrangementer for at styrke fællesskabet og kendskabet til hinanden i den nye trup. Der er også taget vare på den fysiske oprustning.

»Vi har i samråd med den fysiske stab skruet op for træningsmængden og intensiteten, og vi har fundet en balance, så det ikke ender i overbelastningsskader.«

»Truppen består af spillere, der er gode til at sige til og fra i den henseende, og de er meget træningsvillige,« siger Jesper Jensen.

Sæsonens første betydende kamp bliver ottendedelsfinalen i Santander Cup ude mod Ringkøbing Håndbold fredag i næste uge.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.