Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sviatchenko finder Brøndby-bud smigrende

FC Midtjylland - Esbjerg - Superliga Fodbold MCH Arena. Målscorer til 2 - 0 Erik Sviatchenko (18 - FCM). (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2013)
FC Midtjylland - Esbjerg - Superliga Fodbold MCH Arena. Målscorer til 2 - 0 Erik Sviatchenko (18 - FCM). (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2013)

FCM-profilen har haft en hektisk uge med bud fra Brøndby og reel interesse fra FCK

Erik Sviatchenko har uden sammenligning været ugens mest omtalte spiller i Superligaen.

Som bt.dk kunne afsløre lørdag, så har der været et konkret bud fra Brøndby på 12 mio. kr, som blev afvist af FCM. Derudover har FCK også forhørt sig om prisniveauet på Sviatchenko. Det har derfor været en hektisk uge for Erik Sviatchenko.

- Det har været nogle spændende dage helt sikkert. Brøndby har været mest konkret med et bud, og det er da helt sikkert smigrende. Men Brøndby er ikke aktuel for mig. Det er en stor klub helt sikkert, men klubben er i en genopbygningsfase, og det er ikke lige der næste skridt for mig skal være, siger Erik Sviatchenko til bt.dk.

Han er også stolt af FCK-interessen, som dog ikke har lagt noget konkret bud.

- Jeg har hele tiden sagt, at kun to klubber i Danmark er interessante for mig. Det er min nuværende klub, og så FCK. Men det er nok mere på et senere tidspunkt i karrieren. Det er kun dejligt, at FCK har vist interesse, og det er et luksus-dilemma jeg står i. Jeg har præsteret godt i 2013, og det kulminerer nu i denne interesse fra topholdene i dansk fodbold, forklarer FCM-forsvareren.

Selv om transfervinduet først lukker i de første dage i februar, så tror Erik Sviatchenko mest på, at han spiller resten af sæsonen i FC Midtjylland.

- Kommer der et stort tilbud fra udlandet, så kigger jeg helt sikkert på det. Ellers bliver jeg gerne i FCM i et meget spændende forår, hvor jeg virkelig tror på, at vi kan være med i mesterskabskampen helt til det sidste. Jeg tror også, at det er vigtigt, at jeg ikke lader mig rive alt for meget med omkring al snak om transfervinduet. Hvis du bare mister fem procent fokus, så kan det forstyrre din opstart, og det har jeg ikke brug for, lyder det fra Erik Sviatchenko.

Han håber, at FCM formår at holde på klubbens stamspillere og så endda forstærker sig med Jakob Poulsen, som midtjyderne arbejder på at hente hjem, hvis Monaco vil slippe ham gratis.

- Målet er at holde på spillerne omkring startopstillingen fra efteråret. Det er virkelig vigtigt, og så har vi fået en række skadede spillere tilbage, som virkelig er sultne. Det er lidt som at få helt nye spillere i truppen. Og så ville det være fantastisk, hvis Jakob Poulsen kom tilbage til klubben. Det ville være en klasse-signing, siger Sviatchenko.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.