Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Succestræner færdig i Vestsjælland

Arkivfoto. 8. maj sikrede Ove Pedersen oprykkerholdet FC Vestsjælland endnu en sæson i Superligaen. Onsdag valgte klubben og træneren at stoppe samarbejdet.
Arkivfoto. 8. maj sikrede Ove Pedersen oprykkerholdet FC Vestsjælland endnu en sæson i Superligaen. Onsdag valgte klubben og træneren at stoppe samarbejdet.

Ove Pedersen førte FC Vestsjælland op i Superligaen og sørgede for, at Slagelse-klubben overlevede den første svære sæson som oprykkerhold. Nu er han færdig i klubben, der ejes af rigmanden Kurt Andersen.

Ove Pedersen får ikke forlænget sin kontrakt i FC Vestsjælland.- FC Vestsjælland og Ove Pedersen er i fællesskab kommet frem til, at tiden er inde til at søge nye veje i forhold til posten som cheftræner, lyder ordlyden på klubbens officielle hjemmeside.

- Siden starten på vores projekt i august 2008 er forretningsplanen blevet fulgt til punkt og prikke. Faktisk rykkede vi op i Superligaen ét år før, vi havde regnet med, og det skal vi ikke mindst takke Ove for. Det er gået efter planen – og endda lidt bedre.- Ove har jo været fantastisk fra dag ét, og med sin professionelle indstilling til tingene både på og uden for banen, har han på fornemste vis medvirket til, at FC Vestsjælland har gennemgået en udvikling, som vi kan bygge videre på fremadrettet, siger direktør Gert Hansen om træneren.

Alligevel konstaterer man tørt, at træneren fratræder ved kontraktudløb den 30. juni 2014.- Inden for kort tid vil FC Vestsjælland præsentere sin nye cheftræner, lyder det til sidst i pressemeddelelsen, så man må formode, at FC Vestsjællands ledelse allerede gennem et stykke tid har ledt efter afløseren.

59-årige Ove Pedersen har tidligere været cheftræner i FC Midtjylland, Esbjerg, AGF og Esbjerg igen, inden han kom til Vestsjælland i 2011. Han er kendt som en dygtig taktiker og en åbenmundet debattør, der i øvrigt rejser land og rige rundt og ser fodboldkampe.  Tirsdag meldte han sig i øvrigt til bt.dk på banen i forhold til det cheftrænerjob, der forventes at blive ledigt hos nedrykkerne fra AGF, hvis han ikke blev forlænget hos FC Vestsjælland.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.