Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Storklubber i budkrig om eftertragtet Schmeichel

Storklubber som Milan, Arsenal, Olympiakos og Southampton er langt fremme i bestræbelserne på at hente en gratis Schmeichel.
Storklubber som Milan, Arsenal, Olympiakos og Southampton er langt fremme i bestræbelserne på at hente en gratis Schmeichel.

Topklubber som Arsenal og Milan har budt på Kasper Schmeichel.

Kasper Schmeichel har skiftet klub mange gange i løbet af karrieren. Men aldrig tidligere har han stået med så mange store tilbud på hånden. Flere af Europas topklubber øjner muligheden for at skrive kontrakt med landsholdsmålmanden, der har kontraktudløb med Leicester om en måned.

Ifølge BTs oplysninger har Kasper Schmeichel-lejren fået konkrete tilbud og henvendelser fra mange klubber, heriblandt flere der skal spille Champions League i næste sæson.

Milan, Arsenal, Olympiakos og Southampton er langt fremme i bestræbelserne på at hente en gratis Schmeichel. Der er regulær budkrig om at vinde Kasper Schmeichels underskrift, og det er ikke hvem som helst, der varetager hans interesserer. Kasper Schmeichels agent er Kenneth Shepherd, søn af tidligere Newcastle-ejer, Freddy Shepherd.

Schmeichels agent er en del af Triple S Sports and Entertainment, som blandt andet har Manchester United-stjernen Wayne Rooney i stalden.

Kenneth Shepherd ønsker ikke at kommentere BTs oplysninger om tilbud fra topklubber.

- Mit princip er, at jeg ikke kommenterer på den slags ting, siger Kenneth Shepherd til BT.

Agentfirmaets brede netværk har også sikret kontakt med nogle af topklubberne, som er imponeret over Kasper Schmeichels præstationer i Leicester. Han blev i søndags kåret til årets målmand i den næstbedste engelske række for anden sæson i træk, og Leicester vandt suverænt Championship, så de nu er klar til Premier League i næste sæson.

Leicester-manager Nigel Pearson erkender, at det er en hård kamp at forlænge med Kasper Schmeichel.

- Når man beviser, at man er så dygtig og stabil målmand gennem to svære sæsoner i Championship, så vil man være eftertragtet. Men Kasper ved, hvad han får hos os, og hvilken vigtig rolle han får i Premier League. Det kan vi kun håbe gør forskellen, siger Pearson til BBC.

Arsenals Arsène Wenger er på jagt efter en solid målmand, der kan true førstekeeper Wojciech Szcz¿sny. Til sommer smutter både ¿ukasz Fabia¿ski og Emiliano Viviano. Milan har længe luret på Kasper Schmeichel og lagde allerede i januar et konkret bud på keeperen, men det blev blankt afvist af Leicester.

Det er da også Leicester, der så småt har førertrøjen på, selv om det er store klubber, der lokker Schmeichel. Parterne er i en positiv dialog, og Kasper Schmeichel vil gerne blive. Men meldingerne går også på, at han er fristet af Champions League-fodbold.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.