Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ståle: Du kan bare ringe, Bendtner

Arkivfoto. »Bendtner tjener mere end hele vores hold tilsammen. Men hvis han ringer til mig og siger, at han kunne tænke sig det, så skal vi se på det. Men vi har ikke fået nogen henvendelser,« siger Solbakken.
Arkivfoto. »Bendtner tjener mere end hele vores hold tilsammen. Men hvis han ringer til mig og siger, at han kunne tænke sig det, så skal vi se på det. Men vi har ikke fået nogen henvendelser,« siger Solbakken.

Den nyslåede manager for FC København, Ståle Solbakken, forventer ikke at kunne råde over Nicklas Bendtner til næste sæson. Trods forbedret transferbudget er der næppe råd til at betale angriberens løn.

Nicklas Bendtner er i øjeblikket mere i København end i London, hvor danskerens kontrakt med Arsenal udløber om få måneder. Søndag var Bendtner på plads i Parken til derbyet mod Brøndby.

Med kontraktudløb i Arsenal til sommer kunne det være en mulighed, at Bendtner ville trække i FCK-trøjen til næste sæson, men sådan bliver det ikke i følge Ståle Solbakken:

- Jeg snakkede engang med hans far, mens jeg var i Wolverhampton. Jeg sagde, ’hvis alt går galt, kunne han så tænke sig at spille for Wolverhampton?’ Lønningsmæssigt havde det været nemmere i Wolverhampton, siger Solbakken til bold.dk.

Han begrunder svaret med økonomiske årsager.

- Han tjener mere end hele vores hold tilsammen. Men hvis han ringer til mig og siger, at han kunne tænke sig det, så skal vi se på det. Men vi har ikke fået nogen henvendelser, siger Solbakken.

Nicklas Bendtner, der før sit skifte til London spillede for FCKs ungdomshold, har trænet med Københavner-holdet ved et par lejligheder for at holde formen ved lige i forbindelse med skader. Men et permanent skifte til de danske mestre er ifølge manager Solbakken ikke på trapperne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.