Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Spelmann vil videre i karrieren

OBs dobbelte målscorer, Martin Spelmann, vil gerne prøve sig selv af og er klar til nye udfordringer i karrieren. 
OBs dobbelte målscorer, Martin Spelmann, vil gerne prøve sig selv af og er klar til nye udfordringer i karrieren. 

Han var banens bedste og viste igen nye sider af sig selv. Martin Spelmann spillede mod FC Nordsjælland på den uprøvede position som hængende angriber, og han gjorde det til perfektion.

Med to mål, det ene banket ind i hjørnet i overtiden af kampen, sikrede Martin Spelmann OB en 2-1-sejr og det, der ligner overlevelse, for nu har OB igen ni point ned til stregen.

»Jeg er 99,9 procent sikker på, at vi overlever. Der skal gå rigtig, rigtig meget galt, hvis vi ikke gør det, men jeg er også klar over, hvad det er for en situation, vi er i. Men du får mig ikke til at sige, at vi rykker ned, for det synes jeg ikke, vi har fortjent eller har holdet til,« siger OB-helten.

Til sommer bliver han i OB genforenet med den træner, der hentede ham fra Brøndby og til Horsens i 2008, Kent Nielsen, men står det til Martin Spelmann, bliver det hurtigere til et farvel denne gang, end de seks måneder de to fik sammen i Horsens.

»Det er da klart, at jeg havde håbet på bedre tider, da jeg skiftede til OB i 2013. Klubben er et stort hold i min verden. Vi skal ikke ligge, hvor vi ligger, men man har truffet nogle valg før i tiden, og det er man på vej til at rette op på,« siger Martin Spelmann og fortsætter:

»Men jeg har et år tilbage til sommer, og jeg har længe søgt andre udfordringer - liga-mæssigt. Selv om du skifter klub i Superligaen, er det det samme, så jeg drømmer selvfølgelig om at komme videre, og jeg har også alderen til, at jeg skal derudad, hvis det skal ske,« siger Spelmann, der dog glæder sig over, at Kent Nielsen bliver træner i OB til sommer.

»Der kommer til at ske rigtig meget, og nu må vi se, om jeg skal være med. Jeg har fuldt fokus på de næste kampe, og det er jo det, der afgør, om jeg kommer af sted, men mine agenter arbejder på deres ting, og Jesper Hansen (sportdirektør i OB,red.) kender også til min situation. Vi må se, hvad der sker. Den eneste måde, jeg kan komme af sted på, er, at jeg præsterer på grønsværen,« forklarer Martin Spelmann, der oftest bliver brugt som midtbanespiller, men som nu også kan sælge sig selv som hængende angriber.

Bare spørg FC Nordsjælland.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.