Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Speedwaylandstræner efter møde: Døren er ikke lukket

Danmarks Motor Union vil i løbet af de kommende to uger melde ud, om Anders Secher fortsætter som landstræner.

Danmarks speedwaylandstræner, Anders Secher, håber at kunne fortsætte i jobbet, når kontrakten udløber ved udgangen af april.

Tirsdag aften var han til møde med Danmarks Motor Union (DMU), hvor parterne skulle forsøge at finde hinanden efter den netop overståede konflikt i dansk speedway.

Efter mødet ser Anders Secher mulighed for, at han kan fortsætte som landstræner.

- Jeg synes, vi havde en god og konstruktiv dialog. Jeg tager i hvert fald ikke fra mødet med oplevelsen af, at døren er lukket. Tværtimod.

- Alle er interesserede i at finde en løsning, der er god for dansk speedway, og jeg håber, jeg er en del af den ligning, siger Anders Secher.

Han oplyser desuden, at DMU med formand Jørgen Bitsch i spidsen har meddelt, at unionen vil arbejde med de ting, der blev sagt på mødet, og melde noget ud om fremtiden i løbet af de næste 14 dage.

Anders Secher sagde ellers sit job op i forbindelse med konflikten, der tog udgangspunkt i tildelingen af et wildcard til Michael Jepsen Jensen i forbindelse med grandprixkvalifikationen i Esbjerg tidligere på måneden.

Men da konflikten var løst, ændrede Anders Secher holdning og meddelte DMU, at han alligevel gerne ville fortsætte som landstræner.

Tirsdag aften talte parterne ud om tingene, og forslag for fremtiden blev bragt på banen.

- Vi havde et godt møde med god stemning, hvor vi snakkede om, hvordan vi havde oplevet situationen, og vi snakkede om, hvordan vi kommer videre herfra.

- Vi kiggede også på strukturelle problemstillinger for at se, om vi kan organisere det på en anden måde, så en lignende situation ikke opstår igen, fortæller Anders Secher.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.