Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sønderjyskes sportschef ser frem til at møde svækket Brøndby-hold

Daniel Agger kan ikke deltage mod Søndejyske på grund af karantæne.
Daniel Agger kan ikke deltage mod Søndejyske på grund af karantæne.

Når Brøndby på søndag kommer til Haderslev for at møde Sønderjyske, slipper jydernes angribere for at tænke på, hvordan de kommer uden om Daniel Agger.

Landsholdsanføreren er nemlig blevet tildelt to dages karantæne for sin batalje med Mathias Zanka Jørgensen, som ifølge DBUs Disciplinærudvalg forsætligt blev ramt af Daniel Aggers albue i weekendens kamp.

Sønderjydernes sporstchef Hans Jørgen Haysen er glad for, at Daniel Agger skal afsone den ene karantænedag mod Sønderjyske, men han mener, sagen er blevet gjort større, fordi det lige præcis er Superligaens største profil, der er indblandet.

»Folk råber den her sag op, men det er nok, fordi det er Daniel Agger. Hvis vi kigger tilbage over de sidste år, så har der også været andre episoder af denne her karakter,« siger Hans Jørgen Haysen og tilføjer:

»Men der er ikke så meget at rafle om, når jeg ser på tv-billederne. Og det har ikke så meget at gøre med, om det er en Brøndby- eller FCK-spiller. Jeg er ligeglad med, hvem det er. Det ligner i mine øjne, at den ligger til en karantæne.«

»Det her er noget, der sker i kampens hede, så det er ikke sikkert, at det er noget, som Daniel Agger gør med vilje. Det er det, man gør for at rive sig løs, og jeg har selv været på den måde. Nogle gange bliver det fanget på billeder, og det gjorde denne her.«

»Jeg synes dog, at det er fint, at de tager sådanne sager om - lige meget hvem det er. Om Daniel Agger er med eller ej på søndag, så er det stadig et godt Brøndby-hold, vi møder, men det er klart, at han betyder meget for dem, så det gør ikke noget, at han ikke er med mod os.«

Med eller uden Daniel Agger går Sønderjyske efter at vinde kampen på hjemmebane, der de seneste to gange har lagt græs til nederlag for Lars Søndergaards tropper.

»Vi vil gerne op omkring feltet lige bag subtoppen, så vi vil gerne have tre point i den kamp. Vi kigger tit ned, men vi kigger så sandelig også lige så tit op, når vi kan. Vi er bare meget realistiske omkring vores situation.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.