Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Skive-chef har ikke skrevet under på Michelsens afgang

rettelse Aab - Sønderjyske, Alka Superliga, Nordjyske Arena, Aalborg: Sønderjyskes Marvin Pourie scorer til 1-1
rettelse Aab - Sønderjyske, Alka Superliga, Nordjyske Arena, Aalborg: Sønderjyskes Marvin Pourie scorer til 1-1

Jesper Larsen, sportschef i 1. divisionsklubben Skive, vil hverken be- eller afkræfte, at klubbens træner, Jakob Michelsen, skal være træner i Superliga-klubben Sønderjyske, sådan som avisen Der Nordschleswiger hævder.

Skive forlængede i januar samarbejdet med Jakob Michelsen, og det er det eneste, som Jesper Larsen vil forholde sig til.

»Vi har en aftale med Jakob i den kommende sæson også. Hvis Jakob skal herfra, så er det mig, der skal skrive under - og jeg har ikke skrevet under på noget som helst,« siger Jesper Larsen.

Men har I været i dialog med Sønderjyske om Jakob Michelsen?

»Det har jeg ikke nogen kommentarer til.«

Lars Søndergaard har været træner for Sønderjyske siden 2011, men han skifter i næste sæson til AaB, og derfor har Sønderjyske i nu snart en måned været på jagt efter en ny træner.

Der Nordschleswiger, som er en dansk avis, der udkommer på tysk, skriver, at Sønderjyske for 125.000 kroner kan få 33-årige Jakob Michelsen som ny cheftræner. Den oplysning vil Jesper Larsen ikke kommentere på.

Jakob Michelsen har imponeret med oprykkerholdet Skive, som han i denne sæson har ført til en nuværende sjetteplads i 1. division, og han ligner nu Sønderjyskes kommende træner, hvis man skal tro Der Nordschleswiger.

Johnny Mølby har også været nævnt som et emne til trænersædet i Sønderjyske, men han har angiveligt tøvet på grund af interesse fra Viborg, der efterhånden ligner en sikker oprykker til Superligaen.

Også Ove Pedersen har været bragt i spil, da hans kontrakt med OB udløber til sommer, men han har ifølge Der Nordschleswiger flere tilbud fra 2. og 3. Bundesliga, som han tygger på.

BT har i flere omgange forsøgt at få en kommentar fra Jakob Michelsen og Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, men det har foreløbigt ikke været muligt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.