Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Simon Kjær giver fuld opbakning til Spillerforeningen

Landsholdsspillerne bakker 100 procent op omkring Spillerforeningen i sponsorkonflikten med DBU.

København. En ny konflikt mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Spillerforeningen så onsdag dagens lys, da det kom frem i medierne, at Spillerforeningen har varslet en stævning af DBU for udeståender omkring sponsorater.

Beløbet er omkring tre millioner kroner plus renter og vedrører sponsoraftaler i perioden 2004 til 2011.

DBU-direktør Claus Bretton-Meyer var overrasket over kravet fra Spillerforeningen, men ifølge landsholdsanfører Simon Kjær burde det ikke komme bag på DBU.

- Vi har i knap to år gjort DBU opmærksom på, at vi ønsker afklaring på de her udeståender. Så det er ingen nyhed for DBU, siger Kjær til Ritzau som svar på DBU's udmeldinger.

Landsholdsanføreren slår samtidig fast, at samtlige landsholdsspillere står fuldt og helt bag Spillerforeningens arbejde i sagen.

- Spillerforeningen repræsenterer os landsholdsspillere, præcis som vi spillere ønsker det, og efter mandat fra os, lyder det fra Simon Kjær.

- Vi ønsker en afklaring af alle udeståender med DBU også om gamle sponsorater. Aftaler skal holdes. Længere er den ikke.

Sagen omhandler sponsoraftaler fra den tid, hvor Dong og Arla prydede maven på de danske landsholdsspillere, og Simon Kjær gør det klart, at spillerne ønsker at få løst konflikten.

- Der er selvfølgelig en dialog med DBU, men den foregår gennem vores repræsentant, Spillerforeningen. Og sådan skal det være, siger Fenerbahce-spilleren.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.