Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sejrsløse AaB skuffer på ny med uafgjort mod Hobro

AaB og Hobro delte pointene imellem sig i en tæt affære i det nordjyske lokalopgør i superligaen

Aab - Hobro IK, Alka Superliga, Aalborg Portland Park, 14.august: AaBs Kasper Risgaard mod Hobros Jonas Brix-Damborg (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)
Aab - Hobro IK, Alka Superliga, Aalborg Portland Park, 14.august: AaBs Kasper Risgaard mod Hobros Jonas Brix-Damborg (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)

AaB er fortsat uden sejr i denne sæson efter 1-1 i lokalopgøret mod Hobro i Aalborg mandag aften. Med pointdelingen er der status quo mellem de to hold i ligaen. AaB er næstsidst, mens Hobro er på syvendepladsen.

Første halvleg var en tæt affære, hvor hjemmeholdet var mest på bolden, mens Hobro levede på omstillinger.

Det var imidlertid AaB, der kom til de fleste muligheder i en første halvleg, hvor begge hold ofte manglede præcision i de afgørende momenter. Derfor opstod de farligste situationer efter dødbolde og personlige fejl.

Hobro måtte undvære den sædvanlige forsvarskrumtap Mads Justesen, og derfor vikarierede Jesper Bøge i det centrale forsvar.

Han forsøgte efter 22 minutters spil at drible ud af eget felt, men gled og mistede bolden, der endte hos Kasper Risgaard i det lille felt. Han omsatte sikkert til 1-0.

Målet ændrede ikke kampbilledet i resten af første halvleg, som AaB dominerede.

I anden halvleg kom Hobro ud med ny gejst. Det resulterede i et par farlige situationer til gæsterne.

Det var ikke ufortjent, at den norske angriber Pål Alexander Kirkevold kunne udligne til 1-1 efter 62 minutter. Angriberen modtog fikst bolden i feltet. Han tog bolden med sig og udplacerede smukt Nicolai Larsen i AaB's mål.

Målet tændte en gnist hos gæsterne, der kom til flere muligheder. AaB kom derimod kun frem til meget lidt i anden halvleg.

Den største chance tilfaldt derfor ikke overraskende Hobro. Med et lille kvarter igen afsluttede Rasmus Minor Petersen lige på målmanden efter en ny dødbold.

Tættere på kom ingen af holdene dog. Dermed endte opgøret med en pointdeling.

I næste runde får Hobro besøg af Lyngby, mens AaB på udebane møder AC Horsens.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.