Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Schumacher optog selv katastrofalt styrt

Michael Schumacher havde sit hjelmkamera tændt og optagelserne kan ifølge ledauphine.com bruges af politiet i deres undersøgelser af det fatale styrt.
Michael Schumacher havde sit hjelmkamera tændt og optagelserne kan ifølge ledauphine.com bruges af politiet i deres undersøgelser af det fatale styrt.

Michael Schumacher har selv sørget for, at der er detaljerede optagelser af, hvad der egentlig skete, da han den 29. december var ude for et livstruende styrt på en skitur i de franske alper.

Schumacher, hvis tilstand i følge lægerne kan betegnes som stabil, havde nemlig et kamera monteret på sin hjelm, og ifølge franske ledauphine.com optog kameraet Schumachers sidste fatale skitur.

Politiet er blevet inddraget for at undersøge de nøjagtige omstændigheder omkring ulykken, og man har ifølge det franske nyhedsmedie konstateret, at Schumachers egne optagelser er brugbare. De kan blandt andet bruges til at få klarlagt, hvor hurtigt Schumacher kørte, da han valgte at køre uden for løjpen og ind det klippefyldte område, hvor han på ulykkelig vis med stor kraft slog hovedet mod en sten og dermed påførte sig selv både kraniebrud og hjerneblødninger.

Det kan få betydning i en eventuel erstatningssag. Foreløbig har skisportsstedet Meribel Alpina, der har præpareret løjpen, garderet sig ved at engagere en fransk advokat med speciale i skisportsulykker.

Onsdag formiddag vil den offentlige anklager fra Albertville, som undersøger sagen, for første gang ytre sig offentligt om Schumacher-ulykken. Det sker ved et pressemøde kl. 11.

Siden den tidligere Formel 1-konge blev indlagt på hospitalet i Grenoble ved foden af de franske alper, har internationale medier belejret hospitalet i håb om få nyt om det tyske racer-ikons skæbne.

En enkelt journalist forsøgte endda at få adgang til Schumachers værelse på intensiv-afdelingen forklædt som præst, men han blev afsløret, inden han trængte ind til racerkøreren, der fortsat ligger i koma.

Det store mediepres har skabt irritation hospitalets personale, som har givet udtryk for, at det er svært at komme til at gennemføre deres normale arbejde.

Nu beder racerkørerens kone, Corinna, medierne om at trække sig tilbage, lade familien være og lade lægerne gøre deres arbejde i fred.

- Hjælp i vores fælles kamp for Michael. Det er vigtigt for mig, at I forlader hospitalet, så lægerne kan få ro til deres arbejde. Jeg beder jer om at have tillid til deres udtalelser og forlade hospitalet. Lad vores familie være i fred, lyder appellen fra Corinna Schumacher.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.