Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Saxo Bank: Vi har ikke taget stilling til sponsorat endnu

Det er slut med Saxo Bank som storsponsor for Tinkoff-Saxo, når kontrakten udløber efter 2015-sæsonen. Sådan skrev L'Équipe lørdag, men spørger man i Saxo Bank-lejren, kan de ikke helt forstå, hvordan den historie er opstået.

For lige nu er det sponsorat slet ikke til overvejelse. Det sker først en gang til efteråret.

»Det er ikke en historie, vi kan se, hvor kommer fra. Vi laver sponsoraftaler for et år ad gangen, og vi har endnu ikke taget stilling til, om vi vil forlænge dette sponsorat. Det tager vi først stilling til, som vi plejer, hen på efteråret, når blandt andet Tour de France er overstået,« siger Saxo Banks pressechef, Cathrine Kier, til BT.

Selvom Saxo Bank stadig har til gode at tage den endelige beslutning om sponsoratet med Oleg Tinkovs cykelhold, havde det dog været en noget større nyhed, hvis historien havde været, at Lars Seier Christensens bank havde i sinde at blive hos Oleg Tinkov efter sponsoratets udløb.

Lars Seier Christensen er kendt for sit gode forhold til Bjarne Riis, og efter den danske team managers farvel til Tinkoff-Saxo er det svært at forestille sig, at Saxo Bank fortsætter som navnesponsor. Men den beslutning er altså ikke taget endnu - men mon ikke den bliver det til efteråret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.