Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Saxo Bank skriver kontrakt med racertalents lillebror

Lasse Sørensen fejrer sin triumf i 2014-udgaven af den franske Formel 4-serie. (pressefoto Saxo Bank)
Lasse Sørensen fejrer sin triumf i 2014-udgaven af den franske Formel 4-serie. (pressefoto Saxo Bank)

Knap havde Marco Sørensen sat sin signatur på en ny et-årig millionaftale med Saxo Bank, før hans talentfulde lillebror, Lasse Sørensen, gjorde det samme.

Tirsdag kunne bt.dk afsløre, at Saxo Bank og 24-årige Marco Sørensen har indgået en ny aftale, hvor den danske Formel 1-aspirant via million stor støtte igen skal køre i verdens hårdeste juniorklasse GP2, samtidig med at han bliver en del af af årets 'Danskerbil' ved årets Le Mans og i VM i langdistanceløb.

Men de gode nyheder stopper ikke her for familien Sørensen. Således har Marco Sørensens lillebror, Lasse Sørensen, også sat sin signatur på en sponsorkontrakt tirsdag med den danske investeringsbank.

Og det glæder Saxo Banks ejer, Lars Seier Christensen, at han nu har begge brødre i folden.

»Vi er meget begejstrede for at være med til at støtte Sørensen-brødrene, der er dansk motorsports fremtid. Marco er den ideelle eksponent for Saxo Bank: Han er målrettet og har disciplinen og talentet til at nå sine ambitiøse mål. Lasse er i besiddelse af et fantastisk potentiale og har allerede bevist, at han har evnerne til i fremtiden at nå motorsportens absolutte top. Det er et privilegium for os at være med til at hjælpe dem med at indfri deres potentiale,« udtaler Lars Seier Christensen i en pressemeddelelse.

Aftalen mellem 18-årige Lasse Sørensen og Saxo Bank gælder, ligesom storbrors, for den kommende sæson, hvor Lasse Sørensen debuterer i junior-klassen Formel Renault 2.0.

Det bliver endnu et skridt op ad motorsportens rangstige, der topper ved Formel 1. Lasse Sørensen har dog fortsat et par trin foran sig, før han når op på storebror Marco Sørensens niveau, selvom han længe har figureret som et af Danmarks større racertalenter. Lasse Sørensen fik for alvor sit gennembrud i 2014, hvor han vandt den franske ungdomsklasse Formel 4.

»At en organisation som Saxo Bank sætter deres lid til mig er fantastisk. I min alder har jeg brug for et stærkt netværk af støtte, som kan hjælpe mig med at nå mine ambitiøse mål, og der er Saxo Bank den perfekte partner. Jeg vil gerne takke banken for deres støtte, og jeg ser frem til den store rejse, der ligger foran mig,« siger Lasse Sørensen selv om sin nye aftale.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.