Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Saxo Bank fortsætter sponsorat trods gigantisk milliontab

Bjarne Riis og stifter af Saxo Bank Lars Seier Christensen og fortsætter samarbejdet ufortrødent trods bankens mulige milliontab på 0,7 mia. kroner.
Bjarne Riis og stifter af Saxo Bank Lars Seier Christensen og fortsætter samarbejdet ufortrødent trods bankens mulige milliontab på 0,7 mia. kroner.

Fredag eftermiddag udsendte Saxo Bank en pressemeddelelse om, at banken grundet sidste uges historiske udsving i schweizerfrancen kan komme til at tabe et beløb på solide 700 millioner kroner.

Det skyldes, at schweizerfrancen på få minutter steg med 34 procent, sådan at en række Saxo Bank-kunder ikke kan betale banken, hvad de skylder.

Saxo Bank er engageret i en række store sponsorater, herunder Team Tinkoff-Saxo, hvor Bjarne Riis er sportsdirektør, Lotus' Formel 1-team, hvor banken forsøger at hjælpe Marco Sørensen frem til en Formel 1-karriere, samt Rungsted Ishockey, hvor banken er sponsor for klubbens ishockeyhal.

Men hverken Bjarne Riis, Marco Sørensen eller andre Saxo Bank-støttede virksomheder behøver at frygte for sponsorpengene trods det store tab, som Saxo Bank kan komme til at lide.

Det forsikrer bankens finansdirektør, Steen Blaafalk, over for bt.dk.

»Det er business as usual i Saxo Bank og vil ikke have betydning for sponsoraterne,« siger Steen Blaafalk meget koncist.

Saxo Bank er gået i gang med at afholde individuelle samtaler med bankens tabsramte kunder, så der kan blive indgået afbetalingsløsninger, som kan minimere tabet.

Banken har været samarbejdspartner med Bjarne Riis og Team Tinkoff-Saxo siden 2008, hvor det russiskejede hold var på danske hænder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.