Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Riis mangler fortsat sponsor til nyt storhold

Bjarne Riis siger, at det kan blive nødvendigt at starte sit cykelhold i 2. division.

Længe har det lydt, at Bjarne Riis' kommende cykelhold skal starte på højeste niveau. Men nu siger han til Ekstra Bladet, at han er parat til at slække på ambitionerne og begynde med et prokontinentalhold i cykelsportens 2. division. Scanpix/Nils Meilvang
Længe har det lydt, at Bjarne Riis' kommende cykelhold skal starte på højeste niveau. Men nu siger han til Ekstra Bladet, at han er parat til at slække på ambitionerne og begynde med et prokontinentalhold i cykelsportens 2. division. Scanpix/Nils Meilvang

København. Længe har det lydt, at Bjarne Riis' kommende cykelhold skal starte på højeste niveau.

Men nu siger han til Ekstra Bladet, at han er parat til at slække på ambitionerne og begynde med et prokontinentalhold i cykelsportens 2. division.

- Det er en overvejelse, vi faktisk har gjort os på det seneste. Et prokontinentalhold er måske en løsning, siger Bjarne Riis til Ekstra Bladet.

Han siger, at det fortsat er realistisk at gøre comeback i 2017, men til avisen erkender han, at det kan være uden for rækkevidde at starte projektet op med et hold direkte på World Touren.

World Tour-hold er garanteret deltagelse i alle de store løb, men koster til gengæld gerne over 100 millioner kroner om året at drive. De penge mangler The Riis-Seier Project stadig, fordi det ikke har fundet en storsponsor til det kommende hold.

Et prokontinentalhold er billigere i drift, og det er derfor nemmere at finde tilstrækkeligt med sponsorater til.

Bjarne Riis og hans makker, rigmanden Lars Seier Christensen, har derfor lagt planer for forskellige scenarier, fortæller Riis.

- Man gør sig sine overvejelser, når ens førsteprioritet ikke umiddelbart kan realiseres.

- Måske er det nemmere at skabe noget stort, hvis man allerede har noget at bygge på. Det er nogle tanker, jeg gør mig, men jeg understreger, at det er World Touren, vi sigter efter som udgangspunkt, siger Bjarne Riis til Ekstra Bladet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.