Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Randers-træner vil aldrig mere bruge Christian Keller

Christian Keller kommer ikke til at spille for Randers FC, så længe Colin Todd er træner, siger Todd.

ARKIVFOTO. Colin Todd.
ARKIVFOTO. Colin Todd.

Randers: Fodboldspilleren Christian Keller kommer ikke til at optræde for sin klub, Randers FC, så længe Colin Todd er træner i klubben.

Det siger træneren i et interview med TV 3 Sport fredag.

- Så længe jeg er her, kommer det ikke til at ske, siger Todd.

Todd har truffet beslutningen på baggrund af den såkaldte kone-sag, hvor Keller indledte et forhold til den nu tidligere holdkammerat Jonas Borrings fraseparerede kone.

Borring har siden fået sin kontrakt annulleret. Træneren mener, at Keller burde have forladt klubben i stedet.

- Jeg har set noget lignende ske tidligere, hvor den skyldige har måttet forlade klubben. Sådan skulle det have været håndteret hurtigt af klubben. Der har været eksempler på spillere tidligere i denne klub, som er blevet sendt ned i ungdomstruppen.

- Ledelsen sagde, at det ikke kunne lade sig gøre på grund af Fifa-regulativerne. Jeg mener, at det kunne lade sig gøre, men det skete ikke, siger træneren til TV3 Sport.

Colin Todd har ikke brugt Keller, efter episoden kom frem. Todd har ikke længere respekt for Keller. Det har træneren sagt ved flere lejligheder.

Inden kampen mod Brøndby - få dage efter sagen kom frem - gik forlydender på, at flere Randers-spillere ikke ville spille på hold med Keller, fordi deres sympati lå hos Jonas Borring.

Men det er ikke spillernes beslutning, understreger Todd.

- Det er min beslutning. Kun min beslutning, siger træneren.

Tidligere fredag sagde Randers-direktør Michael Gravgaard, at det alene er trænerens beslutning, om Keller skal spille eller ej.

Keller er på kontrakt i Randers indtil sommeren 2017, og han har tidligere udtalt, at han ikke er interesseret i at spille andre steder end i Randers.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.