Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pytlick havde ikke set fyring komme

Jan Pytlicks tid som dansk håndboldlandstræner sluttede med et brag. Et skuffende EM blev for meget for toplederne i DHF, men det fortalte de ikke den daværende kvindelandstræner, da han skulle evalueres efterfølgende.

På det møde med sportschef Ulrik Wilbek og næstformand Carsten Grønmann anede Pytlick ikke, at han ikke længere skulle stå i spidsen for damelandsholdet. Heller ikke, da han gik ud af dørene.

»Jeg synes ikke, jeg havde et billede af, at jeg skulle fyres. Jeg kommer til et evalueringsmøde med Ulrik Wilbek og Carsten Grønmann i Silkeborg i dagene mellem jul og nytår. Det var et specielt evalueringsmøde, men jeg havde ikke noget billede af, at jeg skulle fyres,« siger Jan Pytlick til TV 2 SPORT.

Men fyres skulle han, og det skete så dagen efter. Eller for Jan Pytlick stod det klart allerede om aftenen, da han fik at vide, at han skulle møde ind til et nyt møde med DHF-generalsekretær Morten Stig Christensen. Dagen efter evalueringsmødet med Wilbek og Grønmann.

»Jeg bliver reelt fyret samme aften, fordi Morten Stig (Christensen, generalsekretær i DHF, red.) skriver til mig i forlængelse af det møde, der var, at han gerne vil have, jeg møder ind til et møde i Nyborg næste dag. Så var jeg jo godt klar over, at jeg var fyret.«

Jan Pytlick valgte efter fyringen at afholde et pressemøde, hvor han blandt andet sagde, at han følte sig hængt op på korset af DHF. Det blev en endnu større sag, da DHFs pressechef, Finn Tage Jensen, efterfølgende sagde til TV 2, at han håbede, Jan Pytlick ville komme ned af korset inden påske.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.