Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pytlick-afløser vil ikke være fast landstræner

Heine Eriksen får ansvaret for det danske kvindelandshold i håndbold frem til 1. juni.
Heine Eriksen får ansvaret for det danske kvindelandshold i håndbold frem til 1. juni.

Den midlertidige landstræner for det kvindelige håndboldlandshold Heine Eriksen fortæller til BT, at han ikke er interesseret i at varetage stillingen som landstræner i længere tid.

Rygterne om, hvem Danmarks nye landstræner skulle være, har floreret siden, Jan Pytlick blev fyret i slutningen af december. Og søndag kunne DHF så afsløre første del af processen, da sportschef Ulrik Wilbek offentliggjorde, at ungdomslandstræneren Heine Eriksen kommer til at fungere som en midlertidig afløser for Pytlick.

Og netop det faktum, at jobbet kun er midlertidigt, var årsagen til, at Heine Eriksen takkede ja, da DHF henvendte sig. Han ser nemlig ikke sig selv som A-landstræner på længere sigt.

»Jeg er meget glad for mit arbejde som ungdomstræner og chef for talentudviklingen i DHF, så det er ikke et job, som umiddelbart er interessant for mig. Det, der ligger mig nærmest, det er talentudvikling. I de samtaler jeg har haft med DHF, har jeg også givet udtryk for, at jeg ikke er interesseret i at overtage jobbet på længere sigt,« siger Heine Eriksen, som dog fortæller, at opgaven som midlertidig landstræner ligger naturligt for ham, da han allerede kender mange af spillerne.

»Jeg har fungeret som ungdomslandstræner i en årrække, så det er en opgave, som ligger meget naturligt for mig. Jeg kender flere af spillerne rigtig godt, og jeg ved, hvad det vil sige, at skulle spille en turnering i udlandet, som vi jo skal i Golden League. Så det er et job, som ligger meget godt i forlængelse af det daglige arbejde, jeg laver i DHF,« siger Heine Eriksen.

Golden League spilles i Frankrig fra den 19.-22. marts, og bliver Heine Eriksens første job som landstræner for det danske kvindelandshold.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.