Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Popovic ærgrer sig over Anja Andersens håndbold-stop

Bojana Popovic (tv) og havde Anja Andersen som træner og mentor i årene, da Slagelse var verdens bedste klubhold. Montegrineren mener, at det er ærgerligt, at Anja Andersen ikke blev landstræner.
Bojana Popovic (tv) og havde Anja Andersen som træner og mentor i årene, da Slagelse var verdens bedste klubhold. Montegrineren mener, at det er ærgerligt, at Anja Andersen ikke blev landstræner.

En af verdens bedste kvindelige håndboldspillere nogensinde, Bojana Popovic, beklager, at Anja Andersen har vendt ryggen til håndboldsporten.

»Hun vil blive savnet. Som spiller var hun i verdensklasse, og som træner var hun endnu bedre. De resultater hun opnåede i begge roller taler sit tydelige sprog,« siger Bojana Popovic i telefonen fra Montenegro, hvor hun nu er sportschef i topklubben Buducnost.

Bojana Popovic kunne godt have tænkt sig, at Anja Andersen havde efterfulgt fyrede Jan Pytlick på posten som træner for det danske kvindelandshold.

»Hun ville have været en fantastisk landstræner. Ingen ved mere end håndbold end hende. Men lad os nu se, om hun fastholder sin beslutning. Selvom hun siger, at det er slut med håndbold, kan jeg sagtens forestille mig, at hun ændrer mening,« siger Bojana Popovic, der havde Anja Andersen som træner, da Slagelse DT vandt Champions League.

»Det var Anjas skyld, at jeg blev den håndboldspiller jeg blev. Jeg kom i en ung alder til Danmark. Her tog Anja fat i mig, og fortalte, hvordan tingene skulle gøres. En bedre læremester kunne jeg simpelthen ikke få,« siger Bojana Popovic og tilføjer:

»Nu vil Anja koncentrere sig 100 procent om sit coach-job i Pathfinder. Jeg kan forstå på hende, at hun her kan få sine arbejdsmæssige ambitioner opfyldt. Når Anja er glad, er jeg også glad,« siger Bojana Popovic.

I øvrigt er det et stykke tid siden, at hun sidst har talt med Anja Andersen.

»Hernede i Montenegro har min mand og jeg nok at se til. Jeg er gravid, og skal efter planen føde om tre måneder,« siger hun.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.