Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pengene siver fortsat ud af Brøndby

Brøndby nedjusterer, så fodboldklubben nu forventer et underskud i 2017 på mellem 24 og 32 millioner kroner.

Arkivfoto: Brøndby fans på den sydlige endetribune under Superliga-kampen mellem Brøndby og Lyngby, søndag den 19. marts 2017 på Brøndby Stadion. Klubben forventer et underskud i år på et sted mellem 24 og 32 mio. kroner.
Arkivfoto: Brøndby fans på den sydlige endetribune under Superliga-kampen mellem Brøndby og Lyngby, søndag den 19. marts 2017 på Brøndby Stadion. Klubben forventer et underskud i år på et sted mellem 24 og 32 mio. kroner.

Brøndby. Brøndby har afvist at sælge spillere i sommerens transfervindue, og det er årsagen til et større underskud i 2017 end forventet.

Det oplyser Brøndby i en delårsrapport for første halvår af 2017. Klubben meddeler, at årets transferresultat bliver 18 millioner kroner dårligere end forventet.

Derfor nedjusterer Brøndby forventningerne, så klubben nu regner med et underskud på mellem 24 og 32 millioner kroner i stedet for 10-20 millioner kroner.

På plussiden oplyser Brøndby, at den øvrige del af forretningen forventes at forløbe bedre end forventet med cirka fem millioner kroner.

- Brøndbys bestyrelse har valgt at undlade at realisere mulige transferindtægter i sommerens transfervindue ud fra en betragtning om, at det stærke kommercielle og sportslige momentum, som Brøndby til bestyrelsens glæde oplever nu og har oplevet siden lanceringen af strategi 6.4 i marts 2016, bedst fastholdes og øges herved.

- Det er bestyrelsens beslutning, at de ikke realiserede transferindtægter overføres til de kommende regnskabsår, siger Jesper Møller, bestyrelsesformand i Brøndby.

Han fortæller samtidig, at Brøndby fastholder sin forventning til at opnå et positivt resultat senest i 2019.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.