Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ove Pedersen forstår ikke Spillerforeningens ros af Emil Larsen

Ove Pedersen har hverken talt med store ord over for Emil Larsen eller varslet sportslige konsekvenser for ham, efter at han oven på nederlaget til FC Vestsjælland tirsdag fortalte, at han ikke kunne lide OBs fans.

Men derfra og til at hylde ham for hans udtalelser, er der langt, og Ove Pedersen er alt andet end imponeret af den opbakning, Spillerforeningen onsdag gav Emil Larsen.

»Jeg synes, det er helt vanvittigt, at Spillerforeningen går ud og bakker ham op på den måde, de gør. Ikke fordi de ikke skal bakke ham op som spiller eller som person, men fordi de roser ham for at være ærlig omkring sin frustration over fansene. Det er en kamp, man hverken kan eller skal vinde. Du må bare ikke sige, at du ikke kan lide din klubs fans,« siger Ove Pedersen til BT.

Men det er jo en spiller, der er ramt af fansenes hetz mod ham. Skal hans forening ikke bakke op om det?

»Jo, men det er måden, de gør det på, jeg opponerer imod. Klubbens fans er så vigtige for klubben, og det, Spillerforeningen roser, går jo imod alt det, vi som klub prædiker over for vores spillere,« siger Ove Pedersen.

»Vi har selv talt med Emil, men vi har ikke, som jeg har læst det gengivet, givet ham en påtale. Vi har heller ikke talt med store bogstaver. Vi (Jesper Hansen og Ove Pedersen, red.) talte med ham om situationen og delte ud af vores erfaringer. Man kan sige, at vi har givet ham nogle værktøjer, men hvad han derefter sagde eller gjorde, har vi overhovedet ikke haft nogen indflydelse på. De værktøjer og den form for opbakning kunne Spillerforeningen også have nøjedes med at give ham,« siger Ove Pedersen.

Trænerens kraftige reaktion kommer, efter Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, i onsdags blev citeret i flere medier for at rose Emil Larsens udtalelser.

»Emil Larsen har fået en hård medfart, siden han ytrede sin frustration over at blive pebet af OBs fans på hjemmebane. I Spillerforeningen støtter vi naturligvis Emil Larsen og spillerens ubetingede ret til at ytre sin frustration og skuffelse. Vi mener, at det er godt at se en spiller, der tør sige sin mening og sige fra ift. en særdeles uretfærdig behandling,« sagde han.

BT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Thomas Lindrup oven på Ove Pedersens førnævnte kritik af formandens opbakning til Emil Larsen.

Ove Pedersen understreger, at episoden ikke får indflydelse på, om Emil Larsen er på holdet mod FC Nordsjælland på søndag eller ej.

»Om han spiller eller ikke spiller, er udelukkende et spørgsmål om almindelig holdudtagelse,« siger træneren.

Emil Larsen har ikke ønsket at tale med BT.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.