Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Odenses ishockeyherrer henter million og redder sæsonen

Det er lykkedes for Odense Bulldogs at hente en million kroner og dermed sikre driften i denne og næste sæson.

Odenses Ned Lukacevic under kampen imellem Odense Bulldogs og Esbjerg i IshockeyLigaen, tirsdag den 27. februar 2018.. (Foto: Birgitte Carol Heiberg/Scanpix 2018)
Odenses Ned Lukacevic under kampen imellem Odense Bulldogs og Esbjerg i IshockeyLigaen, tirsdag den 27. februar 2018.. (Foto: Birgitte Carol Heiberg/Scanpix 2018)

Odenses ishockeyherrer blev reddet på målstregen, da klubben skaffede en million kroner, som sikrer den videre drift i resten af denne sæson og også den næste.

Henrik Benjaminsen, der er formand i Odense Bulldogs, er lettet over, at man onsdag aften kunne hente de fornødne midler, så klubben kan køre videre.

»Status er, at vi nåede op på grænsen på en million, som var minimum, for at vi kunne fortsætte.«

»Det betyder, at vi nu spiller videre i resten af sæsonen, og vi fortsætter også i næste sæson.«

»Vi er rigtigt glade for, at det kunne lade sig gøre at skaffe de penge, som skulle bruges,« siger Henrik Benjaminsen.

Det har været hårdt arbejde de seneste dage at finde pengene til at redde klubben.

»Når man går ud med hatten i hånden, så er man jo afhængig af, at der er nogen, der synes, at ishockey i Odense er en fed ting, og noget de gerne vil støtte op om. Det har der heldigvis været,« siger han.

En million kroner er nok til at sikre driften, men fynboerne kunne godt bruge lidt mere luft i økonomien.

»Vi arbejder på en masse tiltag for at skaffe endnu mere. Næste sæsons niveau afhænger også lidt af, hvor meget vi kan skaffe.«

»En million giver os noget luft, men vi vil gerne være et sted, hvor vi kan betale alle til tiden og ikke trække tingene. Så det vil være fedt at få lidt mere ind, og vi tror på det,« siger formanden.

Odense måtte tirsdag se en direkte billet til DM-slutspillet glippe, da holdet sluttede som nummer syv i Metal Ligaens grundspil.

Odense skal nu slås med Herlev Eagles om en billet til slutspillet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.