Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

OB får tilført 35 mio. kr. af hemmelige investorer

OB har fået tilført 35 millioner kroner efter en ekstraordinær generelforsamling i slutningen af 2014.
OB har fået tilført 35 millioner kroner efter en ekstraordinær generelforsamling i slutningen af 2014.

Odense Sport & Event, som er selskabet bag Superliga-klubben OB, er de seneste fem år kommet ud med et underskud, men nu kommer der en økonomisk tiltrængt indsprøjtning.

Selskabet meddeler i en pressemeddelelse, at OB er blevet tilført 35 millioner kroner, men der bliver ikke oplyst, hvem de gavmilde givere er, andet end at pengene kommer fra »en række af Odense Sport & Events eksisterende aktionærer.«

»De seneste års økonomiske resultater har naturligvis haft konsekvenser, og selv om vi er på ret kurs, så har vi ønsket at vise rettidig omhu. I 2014 har vi taget store skridt på den rejse, som skal føre frem til, at vi skaber et positivt økonomisk resultat, men året har ikke været uden udfordringer. Med kapitaludvidelsen styrker vi vores finansielle råderum i et marked, hvor det ind imellem er strengt nødvendigt at kunne tage store og hurtige beslutninger«, siger bestyrelsesformand Niels Thorborg, som ud over sit engagement i den fynske klub også er ejer af firmaet L'Easy.

»Den meget store opbakning fra aktionærerne glæder os, og det er også med til give næring til vores ambitioner for fremtiden. Vi står ganske vist ikke overfor markante investeringer, men vi vil til stadighed forfølge ambitionen om at skabe stærke resultater på alle de områder, vi arbejder på - og vel og mærke samtidig med, at vi skaber et fornuftigt økonomisk resultat,« tilføjer Niels Thorborg i pressemeddelelsen.

De 35 millioner er tilført Odense Sport & Event pr. 18. december ved en ekstraordinær generalforsamliong, og dermed vil det påvirke egenkapitalen for 2014, når regnskabet for sidste år bliver lavet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.