Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ny landstræner glæder Rikke Skov

Rikke Skov bifalder Dansk Håndbold Forbunds valg af Klavs Bruun Jørgensen som cheftræner for det danske kvindelandshold.
Rikke Skov bifalder Dansk Håndbold Forbunds valg af Klavs Bruun Jørgensen som cheftræner for det danske kvindelandshold.

Eks-landsholdsspilleren Rikke Skov, 34, bifalder Dansk Håndbold Forbunds valg af Klavs Bruun Jørgensen og Søren Herskund som ny trænerduo for kvindelandsholdet.

»De vil gribe tingene anderledes an end Jan Pytlick gjorde,« siger hun og tilføjer:

»Mandskabsbehandlingen vil under den ny trænerduos ledelse blive ændret. Man kan eksempelvis forestille sig, at der fremover vil blive råbt højere efter spillerne end tilfældet har været de seneste år. Men kan de ikke finde sig i det, skal de ikke være med.«

Rikke Skov var under december måneds håndbold-EM i Ungarn, hvor Danmark skuffende blot blev nummer otte, med en den danske bruttotrup på 28 spillere, men kom dog aldrig i aktion.

»Min tid som landsholdsspiller er slut. Men jeg vil ikke helt afvise et comeback. Hvis der er kæmpe problemer med at samle et hold, kan jeg måske godt overtales,« siger Rikke Skov.

Den nuværende landsholdsspiller Mette Gravholt, der i klubregi repræsenterer Viborg HK, er også glad for, at DHF har valgt Klavs Bruun Jørgensen og Søren Herskind.

»De har sagt, at vi nu skal til at spille mere individualistisk i angrebet. Jeg glæder mig til at høre, hvad de mener med den udtalelse,« siger Mette Gravholt, der i fjor spillede i Team Tvis Holstebro.

»Her trænede han klubbens herrehold, og derfor kender jeg ham godt. Jeg har kun positive ting af sige om Klavs. Der er ingen tvivl om, at han er ilter og hidsig. Men den type har kvindelandsholdet brug for nu,« siger Mette Gravholt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.