Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nu forklarer Wolfsburg: Derfor kom Bendtner for sent

Det var angiveligt en misforståelse og ikke decideret sløseri, der var skyld i, at Nicklas Bendtner kom for sent til Wolfsburgs lørdagstræning og blev smidt af holdet.

Forklaringen på, hvorfor danskeren dukkede op en time for sent til Wolfsburgs træningspas lørdag, har ellers ikke været til at få fat i.

Men nu forklarer Nicklas Bendtners klub til BT, at angriberen ganske enkelt havde taget fejl af startidspunktet.

Således oplyser Wolfsburg i en mail til BT, at Nicklas Bendtner troede, at træningen begyndte klokken 17.30, men i virkeligheden skulle han have stået klar en time tidligere - nemlig klokken 16.30.

Skal man tro Wolfsburgs mediechef Florian Mattner, så fandt Nicklas Bendtner først ud af, at han var for sent på den, da han mødte op på anlægget og så holdkammeraterne løbe rundt og træne. Sådan lyder forklaringen i hvert fald nu, efter Florian Mattner gik på jagt efter svaret i forbindelse med Wolfsburgs træning mandag formiddag.

Cheftræner Dieter Hecking udtaler i samme mail til BT, at Nicklas Bendtner er blevet taget til nåde igen, efter han var blevet droppet til Wolfsburgs kamp i weekenden.

»Som hold har vi nogle regler, alle skal overholde. Når man bryder reglerne, er man nødt til at tage konsekvenserne. Men vi har talt med Nicklas om det, og nu er alt okay igen. Der kommer ikke mere i denne sag fra hverken vores ellers hans side,« fortæller Dieter Hecking.

Dermed skulle alt altså være godt igen mellem Nicklas Bendtner og Wolfsburg, og han kan eftersigende allerede være i spil til en plads på holdet, når de skal i kamp næste gang.

Wolfsburg oplyser også, at Nicklas Bendtner ikke har flere kommentarer til sagen.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.